Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a hölgyeményről, aki így mutatkozni egy strandon?
2022. márc. 6. 14:07
31/51 anonim válasza:
Nekem pici cicim van. De ha ilyen lenne én is szívesen mutogatnám így...
34/51 anonim válasza:
Azt , hogy a csaj egy ISTENNŐ. Bár minden csaj ilyen bevállalós lenne.
A 28. válaszoló pedig vagy egy bazi nagy homár vagy egy frigid antinő.
35/51 anonim válasza:
Rendszeresen pólóban vagyok kint a strandon bikini felső nelkül. Csak akkor figyelek rá, hogy ne legyen vizes a póló... Fordult már elő, kicsit néztek de kibirtam azt a 2 percet amíg kimentem a medenceből és lifekudtem a napra, hogy megszaradjon a felső... Aztán pont magasból tojók rá, aki látott mit gondolt amíg mások cérna tangaban flangalnak a strandon meg olyan kis bikiinfelsőbem ami csak a bimbót takarja
36/51 anonim válasza:
Képzeld: van olyan is, aki egy szál bugyiban szaladgál.
Normál strandon, nem nudin.
Senkinek semmi köze hozzá. Engedélyezett.
Akinek nem tetszik, az nem néz oda, vagy ha végképp nem bírja ki, akkor odébb megy.
Ja, és gyereket szoptatni is szabad. Nem kell azt sem letakarni.
38/51 anonim válasza:
Megbámulnám, majd felhívnám szobára. Nagyon jó lenne végre egy lánnyal is kipròbálni
39/51 anonim válasza:
Nekem tetszene, ennyi. Nem gondolnék semmire.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!