Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a szexszel menstruacio kozben?
Egyértelmű hogy beszéld meg vele, nyiltan és őszintén!
Ebből próbléma nem lehet! Ezt nem kell szégyellned, ez természetes dolog, ha benne van, akkor viszont ovatosabban kell csinálnotok, mert lehet hogy neked fájni fog mivel a méhed ilyenkor lejjebb helyezkedik!
Na persze tegyetek magatok alá törölkőzőt, nehogy össze vérezzetek mindent! Vagy legalábbis a közelbe legyen egy!
Menstruáció alatt nem szabad szexelni, mert meddőséget okozó fertőzést lehet kapni!!!
Szerintem elégítsétek ki egymást máshogy, úgy is meglesz az élvezet.
Egyik volt Kedvesem biológiatanárnő volt, tehát "hivatalból" értett az ilyesmihez - és minden további nélkül csináltuk olyankor is, csak óvatosabban és a szokásosnál is jobban ügyelve a higiéniára... meg persze a megfelelő "alátétre", ahogy mondták is már feljebb. Ő még "kívánósabb" is volt ilyenkor.
Tény, hogy a fertőzésveszély fokozottabb, de éppen ezért jobban kell ügyelni a tisztaságra is, és akkor rendben lesz a dolog.
Amúgy meg nyíltan, egyenesen beszéld meg vele. A férfiak általában nem szeretik a kertelést. :) Ha meg netán "undorodna", akkor egyrészt ne vedd magadra, másrészt pedig mutass rá, hogy az se rosszabb semmivel, mint pl. az ondó vagy a hüvelyváladék, és ugyanúgy le is lehet mosni utána.
Egyetértek az utolsó hozzászólóval, én sem undorodnék tőle, nem mondom, hogy mondjuk szívesen elégíteném ki a barátnőmet olyankor orálisan (már csak a fertőzésveszély miatt is... mert azért a nyelvemre mégsem húznék gumit XD
De tény, hogy szerintem nem kell aggódnod emiatt meg fogja érteni. ;) Azért vigyázzatok a higiéniára...pl optimális lehet fürdés után...akkor még olyan kellemes illata is van az embernek...+egy törcsi tényleg sokat dob a dolgon...sok sikert! :)
Ilyenkor nagyobb a fertőzésveszély, ezért még fokozottabban kell figyelni a higiéniára.
Én biztos nem engedném a páromnak orálisan. Brrr... Max csak tamponnal. Rendesen, gumival, törcsivel alattam, vagy mondjuk zuhanyzás közben esetleg...
Mondd el a párodnak, hogy pont meg fog jönni és kérdezz rá, szeretne-e így is szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!