Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a szeméremajkam kicsit nagyobb mint a többi lánynak?
Figyelt kérdés
nem annyira veszélyes,csak kicsit, ha nem csinállok vele semmit :P,akkor jól van,de utánna úgy kijön,az baj? :( barátomat fogja zavarni?ja és csak az egyik2008. dec. 16. 18:21
1/7 A kérdező kommentje:
ezer bocsi,látom kérdezték már.viszont törölni nem tudom a kérdést :)
2008. dec. 16. 18:25
2/7 anonim válasza:
Dehogy fogja:DÉn szeretem az olyan casjokat akiknek kicsit nagyobb is
3/7 anonim válasza:
honnan tudod, hogy a tobbi lanynak milyen?
4/7 anonim válasza:
Nekem is az egyik kicsit nagyobb mint a másik. Barátomnak tetszik.
5/7 anonim válasza:
Semmi baj vele.Engem pont az izgat fel ha "kijön" (ahogy te fogalmaztál).Nem hinném ,hogy zavarná a barátodat.Szerintem minden szép ami ott van,és úgy ahogy van. Férfi vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) különösen megnyugtattak az utolsó válaszadó-férfi szavai :)
de a többi is.
AMúgy,igen jogos nem tudom,hogy a többi lánynak milyen :P
2008. dec. 17. 11:51
7/7 anonim válasza:
1.Ha szeret akivel vagy azt nem érdekli mekkora a szeméremajkad!
2.Szerintem izgató:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!