Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud felállni Edward pöcörője?
Az eddigi válaszolók el poénkodták a válaszokat, nem is kicsit! De vegyük komolyabban ezt a kérdést! És egy pillanatra felejtsük el, hogy egy fiktív teremtményről van szó!
Tehát! a vámpír történetekben általában ők már nemzőképtelenek a hagyományos emberi módon.
Anne Rice egyik történetében Lestat a vámpír így fogalmaz amikor lenéz a péniszére: A szerv a szükségtelen szerv...
Na de egész másképp van ez Stephenie Meyer regényeiben az Alkonyat-sorozatban.
Ő alapvetően felrúgta az eddigi vámpír leírások hagyományát.
(Bár én csak a filmeket láttam ebből tudok kiindulni. Így, ha van még valami, amit tudni lehet erről, azt majd írja meg valaki.)
Ezek a vámpírok elviselik a fényt! Csakis azért rejtik el magukat valamelyest mert a fényben csillog a bőrük.
És ne felejtsétek el, hogy a történet egyik fő konfliktusa a gyermek, aki vámpír apától és halandó anyától születettúgy hogy szexeltek ahogy a halandók is szoktak. Kérdező te nem láttad a filmeket? Csak mert erről szól a filmek jó része, hogy született egy ilyen gyermek, most mihez is kezdjünk ezzel a helyzettel. Az is kiderül, hogy nem ő az első ilyen gyermek. Ugye a végén ez a másik hibrid oldja meg a helyzetet azzal, hogy a vámpírok elé áll és elmondja nincs mitől tartani.
Ezzel remélem megválaszoltam a kérdésedet kérdező :)
Jaj Anne Rice aztán tudja mit beszél vagy ír 🤡
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!