Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Covid utáni libidó csökkenés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Covid utáni libidó csökkenés férfiaknál?

Figyelt kérdés

sziasztok!

január elején átestem covidon, aránylag súlyosabb tünetekkel (tüdőgyulladás+kórház lett belőle). az alap tünetek mind megvoltak, kimaxoltam úgy érzem...

viszont amit neten is 1-2 helyen találtam csak, és kíváncsi lennék, másnál is volt ilyen, vagy hasonló az a következő.

lényegében covid alatti 2 hétben 0-ra leesett a libidó, és utána is eléggé stagnált is. szervileg nincs gond, ha nekiállok, minden működik, de olyan "kényszeresen". másnál is volt ilyen, hogy teljesen visszaesett a libidó, a vágyakozás, erősebb ingerekre is szinte nulla reakció?

így lassan 1-2 héttel már negatív teszt után kezd valami alakulni, de a régi énemnek még mindig max 30%-a...

igazából nem tudom máshoz kötni ezt a jelenséget, csak covidhoz, nem tudom mi más válthatta ki... (azt is beleszámolom, hogy ha beteg az ember, nincs kedve ilyenhez...)

volt valaki hasonló cipőben? volt rá valami bíztató megoldás? vagy magától helyreáll idővel?

köszönöm az értelmes válaszokat.

2022. jan. 23. 16:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

8-as.

ezek szerint akkor hormonháztartást lehetne megnézetni, esetleg tenni valamit ellene, ha hosszútávon gáz van?

valahogy nem hiszem el, hogy "ez van", biztos vissza lehet lökni a helyes útra segítséggel a dolgokat.

szomorú azért hogy ilyen szarokat okoz ez a covid. :(

2022. jan. 23. 22:10
 12/14 A kérdező kommentje:

hátha valakinek segít... természetes tesztoszteronszint fokozót elkezdtem szedni, és javul a szitu, már 3 hét után is érezhető, legalábbis nálam :)

ilyen sportoló étrendkiegészítő, nem a szurkálós kokszos verzióra gondolok. ez nem kívülről bevitt, hanem saját termelést turbózza fel, van csomó, ami növényi alapú is.

scitec, gymbean, biotech, mindenhol találni természetes fokozót.

esetleg ha más is próbálta, kíváncsi lennék, mi a tapasztalata, korábbi gondokhoz mérten.

2022. febr. 19. 15:35
 13/14 kalandvagy1986 ***** válasza:
Kicsi a világ... Tegnap találtam rá egy természetes összetevőkkel rendelkező termékre én is, agyaltam is rajta. Annyit sikerült utánanézzek, hogy ott pl. napi 4 az ajánlott adag,m: 2 reggel, 2 délután. Igaz ha szedném is csak egy alap adagot - más okok miatt-, mondjuk napi 1 tabletta (annak viszont úgy kérdés mennyi hatása lenne egyáltalán). ☺️
2022. febr. 19. 15:56
 14/14 A kérdező kommentje:

13-as.

szerintem azért fél adagnál kevesebbet ne szedj. de próbáld ki... 4 kapszula azért kell, mert annyiba fér el az a mennnyiség, amit garantál a termék napi adagnak. semminél több az 1 kapszula is :)

2022. febr. 19. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!