Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtatok hüvely szűkitő krémet esetleg van valami tapasztalatotok hogy valóban megéri e megvenni?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni de kicsit tartok attól hogy egészség kárositó hatása lenne.2021. dec. 15. 15:43
1/8 anonim válasza:
Van ilyen. Az én nyálam. Nekem kell néhányat beléd nyalni hogy szűkebb legyél.
Vaagy intim torna.
De varázs krémek nincsenek.
3/8 anonim válasza:
Krémet?? Most őszintén, hogy képzeled? Mi lehet szerinted abban a krémben, hogy bekened, és megerősödik tőle az izomzat? Figyi, próbáld ki, ha hat, veszek én is, és bekenem vele az egész testem. Úgy is mindig fitness bodyról álmodtam.
4/8 anonim válasza:
Miért is kellene?? Talán mert valami idióta,aki csak a szexuális vágyait akarja kiélni,szerinte tág? Akkor inkább növessze ő a f@szát! Eszembe sem jutna ilyesmi!
5/8 anonim válasza:
Könyörgöm, ne legyünk már ennyire ostobák. Lézeres kezelés max, teljesen fölösleges kamu krémekkel bohóckodni.
8/8 anonim válasza:
Nem használnak semmit az ilyen krémek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!