Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Használtatok hüvely szűkitő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használtatok hüvely szűkitő krémet esetleg van valami tapasztalatotok hogy valóban megéri e megvenni?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni de kicsit tartok attól hogy egészség kárositó hatása lenne.

#szex #hüvely #krém #pénisz #megoldás #Hüvely szűkitő krém
2021. dec. 15. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

Van ilyen. Az én nyálam. Nekem kell néhányat beléd nyalni hogy szűkebb legyél.

Vaagy intim torna.

De varázs krémek nincsenek.

2021. dec. 15. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
intim torna
2021. dec. 15. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Krémet?? Most őszintén, hogy képzeled? Mi lehet szerinted abban a krémben, hogy bekened, és megerősödik tőle az izomzat? Figyi, próbáld ki, ha hat, veszek én is, és bekenem vele az egész testem. Úgy is mindig fitness bodyról álmodtam.
2021. dec. 15. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Miért is kellene?? Talán mert valami idióta,aki csak a szexuális vágyait akarja kiélni,szerinte tág? Akkor inkább növessze ő a f@szát! Eszembe sem jutna ilyesmi!
2021. dec. 15. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, ne legyünk már ennyire ostobák. Lézeres kezelés max, teljesen fölösleges kamu krémekkel bohóckodni.
2021. dec. 15. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Intim tornázz inkább
2021. dec. 15. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Timsó nem húzza össze?
2021. dec. 15. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem használnak semmit az ilyen krémek.
2021. dec. 15. 18:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!