Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm menstruál (3. nap)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm menstruál (3. nap) és én orálisan izgattam őt a nyelvemmel. Lehet ettől valami bajom?

Figyelt kérdés
Persze ez nyeléssel is jár, éreztem is a vér ízét. Ez ugyanolyan szimpla vér amitől semmi bajom... vagy?
2008. dec. 13. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Hát nem szimpla vér, de bajod nem hisze, hogy lesz tőle.
2008. dec. 13. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
no nekem még a gyomros is felfordult....menstruáció alatt a nő is elkaphat akármien, apró/nagyobb "betegséget"...
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Ugyanolyan ver,semmi bajod nem lesz.Majd mindjart jon a tobbi valasz ami nem nagyon fog tetszeni neked.
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
*gyomrom /bocs
2008. dec. 13. 21:41
 5/11 anonim válasza:
84%
Nyugodj meg, nem lesz tőle semmi bajod. Nem pont ugyanolyan vér, mert ugye vannak benne nyálkahártya-darabok és egyéb dolgok, de ezek mind teljesen ártalmatlanok a te egészségedre. (Az már más kérdés, hogy a nők ilyenkor fogákonyabbak a különféle fertőzésekre, de ha mindketten akarjátok, akkor nem értem, hogy mi kifogása lehet ez ellen bárkinek, hiszen nem azt kérdezted, hogy helyesnek vélik-e egyesek...) További szép napot!
2008. dec. 13. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Bajod az nem lesz tőle, de nem sima vér az, akkor távozik a petesejt, illetve az a nyálkahártyaréteg, ami azért van, hogy a babának "kipárnázza" a helyet.
2008. dec. 14. 00:19
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Miért kell külön értékelni két hasonló választ? Ezt nem értem.

Mindegy ti tudjátok.

Egyébként viszatérve a kérdezőhöz.

Semmi bajod nem lesz tőle, bár a gusztus azegy másik kérdés, és a párod fertőzésveszélye is.

Én minden esetre nem tenném.

2008. dec. 14. 00:37
 8/11 anonim ***** válasza:
32%

Bocsi, de mi akadályozta meg a barátnodet abban, hogy feldugjon egy tampont amig te orálisan izgatod? Nem lett volna egyszerubb és higiénikusabb?

Amugy a gyomrom nekem is erosen megmozdult!én tuti nem hagynám a barátomnak! Szerintem onzo a barátnod már bocs! Azt nem kérdezted tole, hogy o megtenné- e ugyanezt a helyedben??

...de te meg papucs vagy faszikám!

2008. dec. 14. 02:18
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
Ne szóljátok le szerintem.Biztos nagyon szeretheti a barátnöjét ,hogy ilyeneket is megtesz neki!Kevés ilyen pasi van!
2008. dec. 14. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
én is simán megtenném, nem kunszt, bár én sokkal inkább aggódnék a barátnőmért, a fertőzés miatt mint azért, hogy mi kerül a számba...
2008. dec. 14. 13:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!