Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez kapuzárási pánik,unalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kapuzárási pánik,unalom vagy tènyleg èrdekelhetem?

Figyelt kérdés

Az egyik kollègával a munkahelyen az utóbbi időben közelebb kerültünk egymáshoz.Nem törtènt (mèg) semmi testisèg,de nagyon nèzzük egymást.Elkezdtünk írogatni egymásnak,vannak napok , hogy szinte non stop.Mindenfèle tèmákrol beszèlünk,igen szexuálisan is durván húzzuk egymás agyát.Bármennyire is akarnánk a dolgot megbeszèltük, hogy nem lesz semmi mivel mind a ketten házasok vagyunk.Nekem is otthon fèrj,3 gyerek,neki is az asszony èpp mindjárt megszüli az 1. Gyereküket.Elgondolkodtam azon vajon mièrt csinálhatja ezt?Hiszen minden adott,okos szèp felelsèg mindjárt gyerek.

..mègis mièrt velem akar folyton beszèlgetni?Ez lenne a kapuzárási pánik?Vagy csak jól elszórakozik velem?Tudom őt kellene megkèrdezntem.Megtettem.(mièrt èrdekli minden nap, hogy mi van velem).,akkor annyit mondott ,kedves,vidám,vagány vagyok,szimpatikus.

Akkor most ez egy fèrfi szájából mit is jelent?Kb 1 hónapja megy az írogatás meg a durvább nyálcsorgatás.Most szakadjunk el attól, hogy erkölcsileg ez hogyan is nèz ki..

2021. dec. 5. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jellemtelen, azt jelenti.
2021. dec. 5. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez nagyon ugy néz ki, hogy az asszonynak kiméleti idöszak van a férjnek meg nagyon tele már a zacsi és nálad lát jo kis üritési lehetöséget. Ennél többet kár belegondolnod.
2021. dec. 5. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És te miért írogatsz vele? Magadtól is ugyanezt kérdezheted. Neked is ott van férj, meg 3 gyerek. Kapuzárási pánik?
2021. dec. 5. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Ez az a tipikus még a k. csodálkozik hogy megbasszák eset:D
2021. dec. 5. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
ugyis fogtok szexelni... csak időhúzás ami még megy... legalább diszkréten szexeljetek, ne bukjatok le. ha nem lessz jó akkor letudtátok egymást, ha jó akkor meg lett szeretőtők hosszabb távra
2021. dec. 6. 06:05
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
77%

"az asszony èpp mindjárt megszüli az 1. Gyereküket.Elgondolkodtam azon vajon mièrt csinálhatja ezt?"

A hűség szobrát nem rólam fogják megmintázni. Mindazonáltal ritka nagy féreg, aki az állapotos feleségét csalja, beszéljünk akár testi, akár lelki megcsalásról.

2021. dec. 6. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
6 séf bácsi. igen terhesség alatti megcsalás súlyosabb eset mint , nem terhes nő megcsalása. de bármikor történik kapcsolatban, az a kapcsolati bajok jele. egy ténylegesen boldog monogám kapcsolatban,nem fodul elő megcsalás.
2021. dec. 7. 23:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!