Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, nagyon hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, nagyon hamar elmegyek? Honnan tudom mikor élvezi a nö?

Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egy kicsit még érned kéne a szexhez...ne vedd rossz néven.
2008. dec. 13. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha érzed hogy mindgyárt elmész akkor váltsatok pózt vagy egy kicsit hagyd abba és addig kényeztesd a lányt másképp...amugy pl ha én élvezem akkor azt tuti észre veszi a párom, hát nyögdécselés akár halk sikoly, vagy szavakkal kifejezi, markolássza a lepedőt vagy téged:D

2008. dec. 13. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sűrű nyőgések, esetleg mosoly...és általában a végtagokból kimegy az erő csak a kéz és lábfejben marad a markolászáshoz:D

Szóval észrevehető...esetleg leizzad a lány...és minnél nedvesebb annál inkább készenáll az aktusra, és annál inkább fel van izgulva:)

2008. dec. 13. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az izgalmat kell tudnod 'egyben tartani', ez a kulcs. Arra törekedj, hogy az izgalom stabil maradjon, és csak ezután arra, hogy lassan erősödjön. Ha túl gyorsan nő az izgalmad (vagy nem sikerül kordában tartani), akkor 'kilő', és elélvezel.

Ha csak a dugást akarod gyakorolni, akkor átmenetileg jó megoldás, ha közben valami visszataszító, abszolút antiszexuális dologra gondolsz, ez visszaveti az izgalmat, és dugattyúzhatsz mint a gép. Nem élvezetes így neked igazából, de a technika gyakorlására az elején jó. Én annak idején Torgyán Józsira gondoltam olyankor a hülye fejével meg hangjával, az annyira undorító, hogy minden elélvezés képtelenné vát :-)))

2008. dec. 14. 05:02
 5/6 vav22 ***** válasza:
Nem értek egyet az eslő válaszolóval. Hiszen eleinte mindenki "kezdő", ilyen alapon ne kezdje el soha, mert akárhány éves lesz nem lesz tapasztalt az eslő alkalmakkor... Egyébként szerintem látni fogod a nőn,hogy élvezi. Esetleg nyögdécsel, de van aki teljesen csendes ez változó, szerintem a fején is látszik, legalábbis az enyémen szokott, mintha nem is ott lennék már hanem valahol a "fellegekben". :-)
2008. dec. 14. 23:13
 6/6 vav22 ***** válasza:

Az előző válaszoló vagyok, még kiegészíteném annyival,hogy magömlés késleltetéssel is kitolhatod a szeretkezés idejét, erről bővebben itt olvashatsz:

[link]

2008. dec. 14. 23:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!