Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszene ilyen pénisz ?
Figyelt kérdés
Vérpénisz,Borotvált,Jól látszódó erek,Enyhén fel felé görbül,világos barna ,nagy here zacskó és nagy golyó,Sperma több mint 3 nagyobb evő kanál
Hossz:14cm
Vastagság:5,5-6cm Vonalzó a tetejére
Kerület: 15-16cm között merevedés től függ
2021. okt. 11. 16:05
1/8 anonim válasza:
Itt is van baj a fejben. Ez is a saját f@szába szerelmes. L.
2/8 anonim válasza:
Ha nem tudsz vele semmit csinálni akkor nem fog tetszeni senkinek.
HA meg tudnál vele mit kezdeni, nem kellene itt megkérdezni.
3/8 anonim válasza:
Így van #Egyes, ez egy szép napon tutira a saját farkát fogja elvenni feleségül. Majd beöltözteti szép fehér menyasszonyi ruhába is a nagy napra. Minden nap kiír egy olyan kérdést amiben leírja az imádott farka paramétereit. De tényleg minden istenverte nap. És nem unja meg. Ha ekkora rajongója a saját farkának akkor talán hasonlóan tudna imádni egy másikat is ami egy kedves, 40-es szőrös mackóhoz tartozik. Amíg azzal játszana talán nyugtunk lenne tőle itt a gyakorin.
4/8 anonim válasza:
Leszarom hogy néz ki, hiába gyönyörű ha nem tud kielégíteni
5/8 anonim válasza:
Esztétikailag rendben van (és a kérdés erről szólt, nem a használatról). Kicsit lehetne hosszabb, de jó vastag, ami kompenzálni tudja a hosszt. Sperma mennyisége nekem semleges. Nem tudom miért divat úgy tenni, mintha nem számítana se a méret, se a kinézete. Igenis létezik túl kicsi/túl nagy/csúnya.
6/8 A kérdező kommentje:
Én 1 szóval se írtam nem tudom használni csak fel tettem 1 kérdést amire 1 ember válaszolt normálisan az pedig az 5# ös
2021. okt. 11. 16:37
7/8 anonim válasza:
Tetszene. Amúgy nem érdekli a csajokat ez a téma annyira :D
8/8 anonim válasza:
Ha a hozzá tartozó pasi tetszik a nőknek akkor a pélója is fog (ha tudod használni). Ha a pélód hozsannázod és csak ennyire futja tőled fejben akkor meg tökmindegy milyen úgysem fogod csak pisilésre használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!