Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl sokszor játszom meg az orgazmust annak van bármi veszélye ?
Figyelt kérdés
Nem tudok elmenni szex közben, de baromi unalmas hogy utána még próbálkoznak pedig már nem is érzek szinte semmit csak a maszatolást, ezért inkább eljátszom hogy elmegyek. Ha ezt gyakran csinálom annak lehet bármi rossz következménye ?
23/l
2021. szept. 15. 21:31
3/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok párkapcsolatban.
2021. szept. 15. 21:34
6/14 anonim válasza:
Egy előbb utóbb kiderül, főleg ha évekig csinálod... plusz nem is szeretnél kielégülni? Mert ha nem tudja a pasid, hogy igazából sose mész el... akkor nem is fog próbálkozni, hogy valamit máshogy csináljatok. Amúgy a nők nagy részének nincs mindig orgazmusa, mégis lehet ettől függetlenül is jó a szex. Szerintem legyél őszinte és próbáljatok rájönni miért nem sikerül. 28/N
7/14 anonim válasza:
Most olvasom, hogy nem is vagy kapcsolatban... akkor nem értem minek szexelgetsz idegenekkel, ha nem is esik jól? 6-os voltam...
8/14 anonim válasza:
Miért nem tudsz elmenni? Nekem is volt olyan partnerem aki behatolástól nem tudott elmenni és ezért a végén mindig megoldottuk máshogy. Szerette a szexet csak neki így nem jött össze. Hozzá más volt a kulcs. Én pedig nem akartam csak úgy otthagyni kielégítetlenül, sőt. Ha tehettem volna akkor annyiszor juttattam volna a csúcsra amennyit elbír :D 21/F
9/14 A kérdező kommentje:
Nem idegenekkel fekszem le, csak nem akarok kapcsolatot. Orgazmust meg eddig csak magamnak sikerült összehozni, de ezt már elfogadtam.
2021. szept. 15. 21:44
10/14 anonim válasza:
Én 20évig csináltam ezt a férjemmel. Akkora szar volt az ágyban.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!