Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fantasztikusan élvezi az orális szexet, hogy izgassam még jobban fel?
Nagyon szeretem kényeztetni a barátomat. Ő azt mondja hogy fantasztikusan megy nekem az orális szex... de hogy tudnám még jobbá, élvezetesebbé tenni??
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy azt vettem észre hogy nagyon szereti ha a hasát simogatom, puszilgatom és nagyon felizgul tőle...Hogyan tudnám még ezen a területen jobban kényeztetni?
A férfiak heréje is érzékeny. Orális szex alatt ne feledkezz meg róluk. Simizheted, sőt szájjal is kényeztetheted.
Érzékeny a prosztatájuk is. A herék mögött, az úgynevezett gát-tájékon tudod ingerelni, kicsit erősebb simizéssel, masszírozással.
Azon kívül sok pasinak érzékeny a popsija. Akár ott is simizheted orál közben. Sőt ha nem idegenkedtek tőle, akár meg is ujjazhatod neki. Belülről sokkal inkább ingerelhető a prosztata, mint kívülről.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!