Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy undorítónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy undorítónak tartja a szopást/nyalást a barátnöm?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 19:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem még nem elég érett az ilyen dolgokra!
2008. dec. 8. 20:00
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
nemtudja mi a jó :D
2008. dec. 8. 20:56
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

Sok oka lehet. Lehet van egy emléke, ami nem túl pozitív. Beszélj vele szépen nyugodtan és biztosítsd a bizalmadról. Nekem a negatív emlék állt az utamba, de ez már a múlt.

Tisztázd vele, hogy konkrétan miért undorító neki ez a két dolog.

2008. dec. 8. 21:02
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a legtöbben azért ezt az elsőnél annak tartják..hát mégis ott pisilsz, meg valaki azt gondolja megalázó, vagy csak nem tudja mit kezdjen vele...Egyre vigyáz, csak frissen pancsiztatott pénisszel közelíts felé, mert így van a legnagyobb esély az undor legyőzésére...
2008. dec. 8. 21:02
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ha megpróbálnád orálisan kielégíteni nem ez lenne a véleménye...:D
2008. dec. 8. 21:08
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Fiatal még.
2008. dec. 8. 22:47
 7/17 anonim válasza:
96%
Valóban, de ez mindenkinél teljesen különböző. azonban a legtöbb lánynál ez akkor jön el amikor már úgy érzi hogy teljesen elfogadja a párját, annak minden részét..
2008. dec. 8. 23:56
 8/17 anonim ***** válasza:
36%
Meghalt a Pápa.
2008. dec. 9. 00:05
 9/17 anonim ***** válasza:
26%
és akkor most szerinted a pápa miatt nem szopnak a ribik? hogy ez mennyi mindent megmagyaráz:D
2008. dec. 9. 06:50
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

Lehet,hogy fiatal. De az is lehet,hogy szimplán nem szereti. Nem kell mindent szeretni. Én sem szeretem ha kinyalnak, viszont ha a páromat elégítem ki orálisan, azzal semmi problémám nem volt. Ez van, nem szereti és ennyi. Nem kell mindent túlkomplikálni. (Ha te viszont szeretnéd, akkor esetleg gyozd meg, hogy a kadba. Akkor ha csak szimplan undorodas volt benne, igy lehet,hogy kevesbe lesz.)

Sok sikert, üdv.

2008. dec. 9. 11:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!