Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a csikló orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a csikló orgazmus?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 18:42
1 2
 11/18 anonim válasza:
75%
A csikloorgazmus sokkal intenzivebb, es rovidebb mint a huvelyi, es sokkal szetardobb...probald ki...megeri
2009. nov. 19. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Fantasztikus érzés.

Én először az elektromos fogkefével próbáltam. XD

Ezzel tuti,hogy átéled ezt az érzést.

2009. dec. 2. 20:47
 13/18 anonim válasza:
81%
Én az ujjazásra meg se rezzenek nekem eddig csakis csikló orgazmusom volt és én a zuhany rózsával csinálom :D az összehúzódások után várok egy percet aztán megint elkezdem de akkor már orgazmus lessz belőle
2010. jan. 4. 19:45
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Ezt az érzést leírni szinte lehetetlen. Kísérletezz magadon és tudni fogod mikor az. Én is így tettem, csak annyit tok róla mondani hogy hihetetlenül jó érzés.
2010. febr. 15. 18:31
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

Egyépként még valami. Én amikor kísérleteztem magamon és ezzel a videóval miközben néztem mindig elmek. Szerintem nézd meg és közben csinállj a csiklódon körkörös mozdulatokat. Egyépként mindenki ami megnézi a videót nem ijedjen meg az elején romantikus a végére lendülnek bele szóval nézd végig sok sikert!

A link:

[link]

2010. febr. 15. 18:50
 16/18 anonim ***** válasza:
próbáld ki vibrátorral. valami eszméletleeen:D utána pedig nem bírom ki,h fel ne dugjam.. persze még szűz vagyok, szal csak finoman...:D;)
2010. márc. 31. 19:52
 17/18 anonim válasza:
Nagyon jó érzés amikor már a csúcson vok akkor tökre elgyengülök
2010. aug. 19. 15:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Szűz lányok élvezetsikolya... főleg ha nagyobbacska a csiklója !
2010. nov. 14. 00:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!