Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem? Mi lenne a reakciója rá? Kicsit félek azért.
Már nagyon régóta készülök erre, mivel már egyszerűen nem bírok az érzéseimmel, már álmomban is ez a férfi jelenik meg mindig.
Tehát, van egy férfi, 30 éves és gyakran lógok vele és egy társasággal, amit nem részleteznék. Többen vagyunk benne, szoktunk járni klubbokba, uszodába, moziba, fesztiválokra..mikor hova. Szóval jó fejek, viszont mindenki 25-35 között van. Úgy érzem jobban megtalálom a helyem az idősebb korosztállyal (persze nem a nagyon idősekkel, csak a 25-35 vesekkel). Én egyébként 18 éves lány vagyok.
Ez a férfi pedig...elképesztő. Nagyon jó családbarát is, tehát a szüleimmel is jóban van. Nem tudom mekkora kockázat lenne amit tervezek. Ugyanis hamarosan úgy fog adódni, hogy ketten leszünk egy helyen. Annyira vágyok arra, hogy megcsókoljam. Úgy érzem, beleszerettem. Nem szeretnék vele életem végéig kapcsolatot, de annyira érettnek és intelligensnek látom, meg persze eszméletlenül szexi. És mielőtt azzal jössztök, hogy egy kaland lennék úgyis neki.. kicsi koromtól ismerjük és azt hiszem nincs nála rendesebb ember errefelé. Soha nem bántana senkit meg, mindig segítőkész.. lehet ezért sincs barátnője régóta, mert nagyon visszahúzódó. Szóval megbíznék benne, viszont arról fogalmam sincs, hogyan reagálna, ha megcsókolnám. Vagy ha csak közelednék felé. Annyira félek, hogy elhúzódna, vagy beégnék, vagy hasonló. Nem akarom, hogy tönremenjen a kapcsolatunk. De ha nem csókkal, mivel tudnám egyszerűen küldeni felé a jeleket, hogy vegye a lapot? És jelezzen is vissza.
A segítségeket előre is köszönöm!
18/L
Egyszerű, ne komplikáld túl.
Beszélj neki az érzéseidről, hogy mit szeretnél. Csak nyíltan, egyszerűen.
Szerintem ne csókold meg, abból sehogy nem tudsz hátrálni, ha nem úgy sülne el a dolog.
Adj egyértelmű, de finomabb jeleket. Pl ha egymás mellett ültök, csak érintsd meg a combját, vállát
De azt gondolom, ha szeretne valamit tőled, ő úgyis lépni fog. Hiszen kettesben lesztek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!