Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Még soha nem volt spontán magömlésem. Mennyi ideig kell megtartóztatni magam, hogy megtapasztaljak egy ilyet?
Minden nap szoktam maszturbálni. Ha nagyon kanos vagyok, akkor kétszer is egy nap. Így rendes módon ürül ki a sperma. Kíváncsi lennék milyen úgy ébredni, hogy ragad reggel a pizsi. Csak az a gond, hogy három napnál tovább nem bírom ki maszti nélkül.
Ti meddig bírjátok? Milyen megtapasztalni a reggeli meglepit?
23/F
Ez nagyon egyéni dolog. Az is lehet hogy soha nem lesz.
Nekem tini koromban, ha valami miatt nem masztiztam 2-3 napig rendszeresen jött éjszaka a g.ci tündér. :)
Mostmár nagyon ritkán látogat meg. Kb. 2 éve volt utoljára egy elég perverz álom kíséretében, pedig előtte egy-két nappal szexeltem. :)
Nem tudom mi ebben a rendszer.
31F
A szexuálpszichológusok szerint általában jellemző kiskamaszkorban, de kb 14-15 évesen abbamarad. Szóval nincs rá sok esély ennyi idősen már. Ha meg 3 hétnél tovább húzza-halasztja valaki, prosztata gyulladás lehet a vége.
Nálam úgy volt, ahogy a nagykönyvben. Először éjszakai magömlésem volt. Napokkal később már tudatosan önkielégítettem, mégis volt olykor spontán éjszakai is. De olyan 14-15 éves koromig csak. Onnantól már csak masztira volt ondóm akkor is, ha egy hétig valamiért nem volt lehetőségem kiverni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!