Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Még soha nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Még soha nem volt spontán magömlésem. Mennyi ideig kell megtartóztatni magam, hogy megtapasztaljak egy ilyet?

Figyelt kérdés

Minden nap szoktam maszturbálni. Ha nagyon kanos vagyok, akkor kétszer is egy nap. Így rendes módon ürül ki a sperma. Kíváncsi lennék milyen úgy ébredni, hogy ragad reggel a pizsi. Csak az a gond, hogy három napnál tovább nem bírom ki maszti nélkül.

Ti meddig bírjátok? Milyen megtapasztalni a reggeli meglepit?

23/F

2021. jún. 13. 10:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
egy hét.
2021. jún. 13. 10:33
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem pont ma este volt
2021. jún. 13. 10:38
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Kb 30-40 év 🤷‍♂️ nekem például még soha nem volt. 48F
2021. jún. 13. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Nekem több mint 2 hónapja tart.De nekem inger nélkül nem megy csak úgy magától.
2021. jún. 13. 10:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon egyéni dolog. Az is lehet hogy soha nem lesz.

Nekem tini koromban, ha valami miatt nem masztiztam 2-3 napig rendszeresen jött éjszaka a g.ci tündér. :)

Mostmár nagyon ritkán látogat meg. Kb. 2 éve volt utoljára egy elég perverz álom kíséretében, pedig előtte egy-két nappal szexeltem. :)

Nem tudom mi ebben a rendszer.

31F

2021. jún. 13. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont erre voltam kíváncsi én is. Kihagytam két teljes hetet, nem nyúltam magamhoz ezalatt egyáltalán. A harmadik héten egy erotikus álom kíséretében akkorát élveztem hogy el sem hittem, rengeteg cucc jött ki. Egyből fölébredtem persze. Soha nem volt spontán éjszakai magömlésem ezelőtt, szóval ez egy teljesen új élmény volt.
2021. jún. 13. 14:21
 7/12 A kérdező kommentje:
6-osnak: Milyen volt ezt megtapasztalni? Hogyan bírtad ki két hétig? Az nagyon hosszú idő!
2021. jún. 13. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
3 hétig nem vertem ki 15 éves koromban, utána volt egyik éjjel spontán magömlésem. Azóta egyszer se, mert két-három naponta kiverem
2021. jún. 13. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
ha leállok a masztival kb 2- 3 hét után előfordul. Főleg ha erős fizikai munkát végeztem. Érdekes hogy olyankor nehezen lankadok le
2021. jún. 15. 07:51
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

A szexuálpszichológusok szerint általában jellemző kiskamaszkorban, de kb 14-15 évesen abbamarad. Szóval nincs rá sok esély ennyi idősen már. Ha meg 3 hétnél tovább húzza-halasztja valaki, prosztata gyulladás lehet a vége.

Nálam úgy volt, ahogy a nagykönyvben. Először éjszakai magömlésem volt. Napokkal később már tudatosan önkielégítettem, mégis volt olykor spontán éjszakai is. De olyan 14-15 éves koromig csak. Onnantól már csak masztira volt ondóm akkor is, ha egy hétig valamiért nem volt lehetőségem kiverni.

2021. aug. 1. 19:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!