Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi féle szexualitás furdul meg errefelé?
Figyelt kérdés
Igazából ezzel a kérdéssel csak fel akarom fedezni, hogy mennyi külön féle szexualitású ember gyűlik itt össze2021. máj. 17. 20:59
1/11 A kérdező kommentje:
Jómagam androszexuális vagyok💙💜
2021. máj. 17. 21:01
2/11 anonim válasza:
biztos nem inkabb kaposztaszexualis vagy? ennyi fszsagot🤦🏻♂️
3/11 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy androszexuális vagy?
4/11 A kérdező kommentje:
Édes 3. válaszoló!
Onnan, hogy én férfiak és maszkulin emberek felé érzek szexuális vonzalmat.
2021. máj. 18. 03:40
5/11 anonim válasza:
3-as vagyok.
Úgy értem, hogy ha lány vagy, akkor egyszerűen heteroszexuális vagy, ha meg fiú, akkor homoszexuális. Vagy pl. férfias nőkhöz is vonzódsz? Nem kötekedni akarok ám, csak kíváncsi vagyok.
6/11 A kérdező kommentje:
5. válaszoló, nem veszem kötekedésnek, szívesen elmagyarázom. Lány vagyok és a fiús lányokhoz is vonzódom, de a lányos lányokhoz nem, mert bennük nincsen maszkulinitás, ergó, nem vagyok biszex, hetero meg főleg nem.
2021. máj. 18. 20:22
7/11 anonim válasza:
Én biszex vagyok💗💜💙 18l
A kérdésem viszont az lenne hozzád, hogyha lányok meg fiúk is bejönnek akkor hogy nem vagy bi vagy pán esetleg? Nem lehet hogy az androszexuális ezeken belül egy szűkebb megnevezés?
8/11 A kérdező kommentje:
7. válaszoló, a biszexek mindkét nemhez vonzódnak, a pánok mindenféle emberhez tudnak vonzódni, míg én androszexként nem a nemekhez vonzódom, hanem a férfias jegyekkel rendelkező emberekhez.
2021. jún. 10. 04:44
9/11 anonim válasza:
Én egy női testben levő hetero srác vagyok :)
24 éves
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!