Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kérdeznétek a pasitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kérdeznétek a pasitok szeretőjétől?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 8. 20:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok árról amikor pasi feleség fenyegetőzik a szeretőnek?
2021. ápr. 8. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

jajj, hogy te szakfordító ohh, így minden más :D

sajnos attól függetlenül, mi a munkád, nem megy a szövegértés és lehetsz funkcionális analfabéta. ezen nem változtat, hogy bedobod, mivel foglalkozol.

"alapból utálom azt a hozzáállást, amikor a megcsalt fél a szeretőt hibáztatja és rajta akarja leverni a balhét, ahelyett, hogy a megcsaló fél felelősségére koncentrálna"

valóban nem szájbarágósan fogalmaztam, de amit írtam, csak annyit jelent, hogy a megcsaló és a szerető közül szerintem kit érdemes hibáztatni. amit írtam egy szóval nem sugallja, hogy mellesleg a megcsaltnak nincs benne felelőssége, ez egy másik téma.

2021. ápr. 8. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:
30%

12-es: Lépjünk túl ezen. Ez a vita nem szövegértési, hanem metodikai, hogy hol is kell kezdeni a felelősség keresését. Még a funkcionális analfabéta fogalmát sem ismered, így ez a vita lezárva.

KÉRDEZŐ: Nyilván te vagy a szerető. Még a házasságáért harcol, és nem fogja könnyen engedni a "vérzsákot."

Amúgy neked miért ő kellett? Pénze van?

2021. ápr. 8. 22:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!