Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudnátok írni nagyon beteges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok írni nagyon beteges és bizarr, nem mindennapi szexfantáziákat, amiket adott esetben ki is próbálnátok élőben?

Figyelt kérdés

2021. márc. 3. 22:25
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
29%

A pasimmal rendszeresen járunk swingerbe (november óta csak bulikra, 2-3 hetente) úgyhogy az általatok említettek nagy részét átéltem. A 20-as éveimben voltam „erőszakolós” bulikon is, nagyon vad és izgis volt!

Ami kimaradt, de szeretném: lóval, kutyával csinálni. Vagy ami csak egyszer volt, de nagyon élveztem, ha több pasi egymás után a számba sz.rna, aztán sorba d.gnának sz.patnának!!!

42/Nő

2021. márc. 4. 08:59
 22/53 anonim ***** válasza:
19%
Orvosi vizsgálatot végezni egy fiatal lányon. Injekciót adni a mellkasába. Labfejéből vért venni.
2021. márc. 4. 09:10
 23/53 anonim ***** válasza:
72%
Kukkolni egy csajt masztizás közben,aztán mikor látom hogy éppen élvez,akkor odamegyek és ráélvezek!
2021. márc. 4. 09:40
 24/53 Bolcs_Elek ***** válasza:
21%
Lenyomni a ribnc fejet a wc cseszebe, ugy dugni hatulrol, es az elvezes pillanataban obliteni egyet a jeghideg vizbol a fejere.
2021. márc. 4. 09:50
 25/53 anonim ***** válasza:
53%

Ez annyira nem durva szerintem, bár nehezen kivitelezhető:

Neten megismerkedni egy lánnyal, rövid beszélgetés után időpontot és helyet egyeztetni - egy tisztább, zárható nyilvános wc - ahol a lány letérdel és nyitott szájjal várja, hogy telespricceljem.. aztán egy mosoly egymásra és szó nélkül mindenki megy a maga dolgára, én üresen, ő meg teleélvezett szájjal:)

(Na, pl. tökre nem tudnám, hogy kibírnám anélkül, hogy megszopassam. Elméletben simán, gyakorlatban meg..)

35/F

2021. márc. 4. 13:58
 26/53 anonim ***** válasza:
85%
Egy fiatal lány, akit egy hétvégén át én irányítok, és bármilyen perverz vágyat teljesít.
2021. márc. 4. 15:51
 27/53 anonim ***** válasza:
35%
Én is végig nézném ahogy egy nő kutyával szexel!
2021. márc. 5. 08:15
 28/53 anonim ***** válasza:
35%
Erőszakolós buliba, k.kisba nem voltam, de swingerbe, férjes-barátos és kutyás-férjes hármasban igen. Megvalósítom a vágyaim.
2021. márc. 5. 08:49
 29/53 anonim ***** válasza:
52%
DDLG egy fiatal, kíváncsi szub lánnyal.
2021. márc. 5. 10:20
 30/53 anonim ***** válasza:
41%

Csajt úgy baszni, hogy már fáj neki, seggbe is. Tépni közben hajat, nagyon pofozni, de keményen.

Úgy szopatni hogy már levegőt is alig kap.

2021. márc. 5. 14:52
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!