Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudnátok írni nagyon beteges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok írni nagyon beteges és bizarr, nem mindennapi szexfantáziákat, amiket adott esetben ki is próbálnátok élőben?

Figyelt kérdés

2021. márc. 3. 22:25
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
27%
2 fiatal, meleg srác, egy sertészsírral kikent, üres úszómedencében áll. Slaggal locsolom őket, miközben bekötött szemmel, és bedugózott füllel, kezükben 1-1 ilyennel: [link] próbálják lesokkolni a másikat.
2021. márc. 3. 22:43
 12/53 anonim ***** válasza:
46%
Elég beteges, de szívesen néznék élőben állatokkal szexelő embereket. Nem próbálnàm ki, de érdekelne.
2021. márc. 3. 22:57
 13/53 anonim ***** válasza:
37%
A lányom két legjobb barátnőjével szexelni hármasban. Ők 15, én 47 vagyok.
2021. márc. 3. 23:07
 14/53 anonim ***** válasza:
33%

Nekem néha szokott olyan álmom lenni hogy Észak koreai menekült lányt (kb 18) és anyját. ( Mondjuk 40) dugom, és bármit megtehetek mert el akarják nyerni a tetszésemet ( hogy össze házasodjak a csajjal és maradhassanak Magyarországon). De abban is a legdurvább a seggbol szájba ( mármint a másik csaj szájába). Meg persze fenekelés, talpra verés, ilyesmi.

A másik egy ismerősöm ( aki baromira leszar, ezért eléggé idegesít, de amúgy nagyon jó csaj) nevelése mindenféle bdsm játékokkal. Gyakorlatilag szex rabszolgát csinálnék belőle, úgy hogy feltétel nélkül engedelmeskedjen. Ebben az álmomban általában elengedtem a végén és boldogan élt. De néha volt hogy bele halt.

2021. márc. 3. 23:22
 15/53 anonim ***** válasza:
26%
Megcsalásra kényszeríteni fenyegetéssel/zsarolással az amúgy hűségeset.
2021. márc. 4. 00:11
 16/53 anonim ***** válasza:
24%

14es vagyok,

Az még kimaradt hogy fogni egy csajt aki szégyelli a mellét, és kikötözni majd jó sokáig játszani a mellevel úgy hogy látni rajta hogy kellemetlen neki. De ez csak egy kis apróság.

2021. márc. 4. 00:18
 17/53 anonim ***** válasza:
30%
Hu de jó válaszok vannak
2021. márc. 4. 00:27
 18/53 anonim ***** válasza:
41%
párom lányát döngetni egész éjszaka
2021. márc. 4. 00:50
 19/53 anonim ***** válasza:
76%
40. Szülinapomon, 40 nővel lenni 1 napig!
2021. márc. 4. 08:14
 20/53 anonim ***** válasza:
39%

Lány kutyával 3asban.

Nem tudom hogyan èlnèm meg a valòságban hogy amig cumizik a csaj egy blöki keni hátulròl de nah... Egyszer èlünk.

Valakinek a felesègèt is megdugnám, ugy hogy a fèrje csak messziről nèzi vagy kukkolja.

De nagyon sok minden van amit kipròbálnèk.

2021. márc. 4. 08:16
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!