Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom szerint szép melleim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint szép melleim, vannak, kerek, egyforma, feszes, és ennek igazán örülök, de a mellbimbóim szine kiakaszt..Sokat számítanak a színek?

Figyelt kérdés
körülötte nincs is gond, mert barna mint mindenki másnak, de a bimbó része pirosas rózsaszin..:S a barátomnak elmondtam, és azt mondta hogy idézem: ez tényleg röhejes, de nekem tetszik! most mit tudok csinálni? talán ha szoliba járnék változna a szine? avgy mit tehetek??
2008. dec. 3. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Sz.tem szolizással kicsit tudod változtatni a színét(de nem bizti)

De sz.tem az a lényeg h a barátodnak tetszik! ;)

2008. dec. 3. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem a szolizás kicsit meglátszott a mellbimbómon is, ha nagyon zavar, elmehetsz egy pár alkalommal. De nagy gondot ne csinálj belőle. Mindenkinek vannak szépséghibái, és közhelyes, de aki szeret bennünket, azt tényleg nem fogják zavarni.

De ismerem az érzést, amikor nagyon rápörgök valamire, addig úgysem nyugszom én sem, ameddig valamit nem teszek az ügy érdekében. De aztán, ha megbékélsz vele, vagy elfogadod, akkor később már csak mosolyogsz az ilyen "ez tényleg röhejes"-eken :)

Tudom. Nekem az orrom nem tetszik, kicsit mintha nagy lenne :) Frusztrált is sokat, de a párommal már csak röhögünk, meg viccelődünk rajta, sok szituációban egyszerűen humorral ütöm/ütjük el... Mert ezen nem is olyan könnyű változtatni (szolizással sajna nem megy össze :)

2008. dec. 3. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne, hogy számítson a színe egy normális pasinak. Viszont szerintem elég gáz, hogy azt mondta röhejes. Én biztos nem kapálóznék egy olyan pasi után, aki ezt mondja...

Próbáld ki az önbarnító krémet, hátha segít.

2008. dec. 3. 23:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg önbarnitóó.. ez eszembe sem jutott..:D köszi a válaszokast!!:)
2008. dec. 4. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha önbarnítót használsz, akkor nagyon gondold át,én is használtam már és nem barna lettem,hanem sárga,nagyon kínos volt.Először nem látható és kis helyen próbáld ki ;)
2008. dec. 4. 22:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!