Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez pedofilitásnak számít és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez pedofilitásnak számít és büntetendő ha egy 23 éves lány összejön egy 16 évessel pl?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
NEM
2008. dec. 3. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
NEm, dehogy.
2008. dec. 3. 16:25
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem számít, csak az a kérdés, hogy egy 16 éves fiú ki tudja-e elégíteni egy 23 éves nő igényeit, vágyait és itt most egyáltalán nem a szexre gondolok.

Petranova

2008. dec. 3. 16:35
 4/12 A kérdező kommentje:
hogy hogy nem számít?Mért nám számít annak?Vki szerint az...nem gáz ez a korkülömbség?
2008. dec. 3. 16:37
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
14 éves kor alatt büntetendő...tudom, mert utánanéztem, mikor én 16 és fél évesen egy 30-as pasival vesztettem el. És nem, nem számít a korkülönbség, mert egyáltalán nem korfüggő, hogy az egyén érzelmi,lelki fejlődése éppen milyen stádiumban van. Elárulom, hogy én 16 évesen sokkal komolyabban és felnőttesebben tudtam gondolkodni sokmindenben, mint az akkori pasim. A korunk ellenére. Persze azóta már nekem is megjött az eszem :) De úgy gondolom, ebből is volt mit tanulnom és nem bántam meg.
2008. dec. 3. 16:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Jogilag 14 év felett teljesen mindegy, lhet a bnőd 38 éves is akár.

De milyen érdekes ez a tabukkal teli világ. Ha ugyanezt a kérdést fordítva teszitek fel, azaz a fiú 23 éves és a lány 16, akkor sokan bizonyára nagyon pedofilnek tartanák a srácot ...... izgi. Egfyébként csak tapoasztalat, hog ymostanában egyre inkább divat az olyan páros, hog yfiatal srác + idősebb csajszi. Akár sokkal nagyobb korkülönbséggel is mint amilyen a tietek! Valahogy a csajszinak is izgató meg a srácnak is amolyan kihívás, és büszkeség, hogy egy idősebb csajszi a barátnője.

Kriszti

2008. dec. 3. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:

1, nem pedofilia

2 nem feltétlenül gáz, bár nem szokott ebből komoly kapcsolat lenni, egy tizenhat éves gyerek testben már odaérhet(mint ahogy sokszor odais ér) hogy egy 20-25 éves csajjal kavarjon, de amúgy egyikőjüknek sem nagyon fekszik az ilyen...

2008. dec. 3. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Én azért ezt megcáfolnám! Nagyon is fekszik nekik és mindketten rendkívül izgalmasnak találják pontosan a korkülönbség miatt, mégha túl a szexualitéson, valóban általában nincs belőle komoly kapcsolat. Egyik unokaöcsikém 17 éves és meleg, a másik pedig 15 éves és egy 24 éves barátnője van már fél éve .... hát megdőlnek az elméletek bizonyára :-)

Kriszti

2008. dec. 3. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:
én is úgy értettem, hogy 16 éves srác könnyen kavarhat 20-25 éves csajokkal, és sokszor elő is fordul, de a szexen túl nem működik az ilyesmi
2008. dec. 4. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Pontosan, maximálisan egyetértek az utolsó hozzászólóval. Kriszti
2008. dec. 4. 19:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!