Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik szeretik a kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik szeretik a kicsit szexmániás lányokat?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy a férfiak nagy része mit gondol azokról a lányokról akik szeretik a különleges helyszíneket és gyakran másznak előbb a pasira, mint a pasi rájuk... legalábbis naponta többször is igénylik a szexet. :$ Elsősorban pasik írjanak... ^^
2008. dec. 3. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Húú..mit nem adnék érte hogy egy ilyen barátnőm legyen...

Na most komolyan..szerintem nekünk férfiaknak nagyon komoly kincs egy ilyen lány,ugyanis a szexet mindenki szereti,minden mennyiségben.én legalább is így vélekedek erről...

2008. dec. 3. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Én speciel imádom az ilyen lányokat, sokkal bevállalósabbak és fantáziadúsabbak. Szóval ez esetben irigylem a pasidat ;)
2008. dec. 3. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Általában igen. Csak nagyon fiatal, nagyon tapasztalatlan srácokat zavarhatja esetleg, de ez is elmúlik.
2008. dec. 3. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Dehogy is. :))) Bár enni hagyd azt az a szegény srácot, mert legyengül.

És néha azért olvass is. :)

2008. dec. 3. 16:24
 5/10 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak üzenem, ebben panasz nincs rám. :P Imád a pasim velem szexelni. ^^
2008. dec. 3. 16:26
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Igaz lány vagyok, de szerintem is szeretik a férfiak az ilyen nőket, abban az esetben, ha a férfinek is nagy a libidója.(igaz kis százalékban, de vannak olyan férfiak, aki nem igénylik sűrűn a szexet).

És ha már itt tartunk a nőnek is fontos, hogy a férfi is fantáziadús legyen, mert az úgy nem működik, hogy mindig a nő az aktív fél. Oda-vissza játék ez.

Petranova

2008. dec. 3. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ien vok. Eleinte furcsálják ,de hozzászoknak elég hamar.És ja szeretnek : D
2008. dec. 3. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:

az én expasim pont az ilyen nőjét dobta!

és a frigid, gátlásos nőt meg megtartotta.

biztos nem bírta az előzővel a kiképzést!

2008. dec. 10. 23:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Belegondolok, nekem is volt olyan pasim, aki azt mondta, "nem bírja követni a vágyaimat"... Szerintem nem csak az igénylelt alklamka száma, hanem az is belejátszik, hogy a nő éppen kielégülő-automata-e, vagy a pasinak egy kicsit meg kell erőltetnie magát ennek érdekében. (De addig jó, amíg a pasinak ez gátlásokat okoz, hogy vajon ki tudja-e elégíteni a barátnőjét!!!)
2008. dec. 11. 11:33
 10/10 anonim ***** válasza:

hát nem mondanám h szexmániákus vagyok, de sokszor van h én mászok rá a barátomra és lefeszitem a karját... stb..:)

bekenem csokival, tejszínhabbal... lenyalogatom :P néha vadóckodom.. végigharapdálom a testét olyan finoman vagy néha kicsit durvábban :P... de van amikor nemteccik neki...sőt...volt h le is állitott, pedig kivánta a szexet :(

2009. jan. 17. 22:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!