Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan verjem ki a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a barátom farkát?

Figyelt kérdés
mármint gyorsan csináljam vagy inkább lassan.
2007. dec. 20. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Először lassan majd gyorsan ütemesen:-) A férfiak nagyon gyorsan szokták maguknak.
2007. dec. 20. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Neked hogy jó? ezt is megkérdeznét itt a portálon?

természtesen majd közli veled, ha megkérdeznéd tőle nem?

2007. dec. 20. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes játék a kapcsolat elején: ha te megmutatos hogyan csinálod magadnak, és is megmutatom, hogyan csinálom egyedül. 1: rém izgalmas játék 2: nagyon tanulságos, mert láthatod belőle, ő hogyan szereti ingerelni magát. Ezt utána próbálhatod utánozni, mikor a te kezedbe kerül az irányítás :D
2007. dec. 20. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már vagy olyan viszonyban a pasival, hogy szexről van szó, akkor olyan viszonyban is kell légy vele,hogy megkérdezd tőle, hogy szereti.

Figyelj rá és látni fogod, mi tetszik neki és mi nem.

A bátrabb pasik meg úgyis megmondják, mit hogyan csinálj...

2007. dec. 20. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
vagy ha nem megmondjálk, akkor megmutattják. az én barátom amikor először csináltam a kezemet (közben) ovatosan megfogta és a tempot mutatta, hogy jó neki. aztán forditva...:D:D
2007. dec. 21. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csináld először lassan aztángyorsabban és figyeld az arcát melyikre hogy reagál:P De az fontos hogy mindenképp nedves legyen a árod pénisze! én azt szoktam h vagy a farkát vagy a kezemet végignyalogatom...ezt is imádja nézni és uttána még jobb neki:D
2008. jan. 7. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Még egy dolog: nem azt szereti, ha ráncigálod!

Nem tehén tőgye ez... képzeld el, hogy benned hogyan mozogna. :-)

2008. máj. 3. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
én az ordenálé gyorsaságot szeretek egy kis mini gombás kis sarcsimbók vagina szűkületű kis redvás ócska gerintelen hulladék magyar (kislányba) fúj rossz rájuk gondolva elkapa fosás hányás fújj na szal én az ultra csapást szeretem akkor jól szét csapodik az anyag rájaaaaaaaaaaaaaa
2017. jan. 7. 06:54
 9/10 anonim válasza:
szerintem is inkább kérdezd meg
2020. ápr. 3. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
kérdezd meg
2022. szept. 15. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!