Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is az a pedophilia?
Igen, láttam, szépen össze szedted, csak egy kis hozzáfűznivalóm volt ... de amúgy jól látod nagyon.
(egy pszichológus)
Nem, szó nincs róla! Légy szíves ne forgasd ki amit írok, én csak elképedtem azon, hogy milyen mértékű a tudatlanság. És igazad van, ez lehet hog ynagyon felhúzott.
Itt pedig azért nem isemételtem önmagam, mert egy másik kérdésnél kétszer is megválaszolásra került általam is és más valaki által is!!! Ennyi. Kriszti
Nagyon kedvesek vagytok, szerintem is egy szó egyébként úgyhogy feltehetőleg eaz véletlen volt, de elárulom, hogy kb 10 évig nem Magyarországon éltem, úgyhogy ilyen hibákon én magam nem lepődök meg, de mindenesetre aranyos, hogy ti ezt veszitek észre.
És valóban nem vagyok orvos, de én ezt nem is állítottam, ellenben ha ti azt gondoljátok, hogy a pszichológus orvos, akkor nektek javaslok valamilyen értelmező szótárat megnézni! Feltételezem a psichiáterrel keveritek, de legalább néznétek utána, ha nem tiszta.
Kriszti
"pszichológus orvos e vagy sem az mellékes. Nekem legalábbis. De a lényeg ugyan az. Ha meg magyar vagy akkor legalább írni tudj. Erről ennyit."
Ne haragudj, az ilyeneket szokták azt hiszem korlátoltnak nevezni.
1, Csak félig vagyok magyar, de ezt inkább előnyként értékelem, ellenben ha nem tudsz valamit biztosra, legalább ne állíts hülyeségeket!
2, hogy számodra mi mellékes az oké, de akkor miért kötekedsz? ezek szerint mégsem mellékes?
3, "a lényeg ugyanaz" - szó nincs róla, a lényeg egyáltalán nem ugyanaz! Sőt a különbség hatalmas!
4, valóban maga az eredeti kérdés nagyon nem ez volt, de legyél szíves észre venni, hog ynem én voltam az, aki elkezdett kötekedni, tehát inkább őket oktasd ki, és nekik hozd ezt a fantasztikusan elegáns stílusodat és ne nekem!
5, Most szólok, hogy nem vállallak!
És akkor ahogy éppen fejjebb olvasom, ezentúl úgy teszek ahogy itt írva vagyon: "ne menj bele felesleges vitákba, ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül"
Mindez nagyon igaz, valóban jobban bosszantja a kötözködőt, ha úgymond tesznek rá magasról, de azért vannak dolgok amiket egy épeszű ember sajnos nem tud szó nélkül benyelni. Ennyi. De minden további vita lezárva részemről.
köszi szépen
Kriszti
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!