Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tul fiatal ,de nem is élek régóta nemi életet.Általában eleinte jo érzés de egy idő után már semmi élvezet nincs benne számomra.Pedig kívánom és elég nedves is vagyok, és mégse jo.Néha már átcsap fájdalomba.Pedig elengedem magam.. (lány)2008. dec. 2. 22:24
1/3 anonim válasza:
hát tudod a macskák nem a legmegfelelőbbek..:D
2/3 anonim válasza:
szióka! sajna nagyon sok nő szenved ettől pl a rokonsági körömben is.
szerintem ahhoz hogy élvezd kell egyfajta lelkikötődés a fiú iránt és sok idő hogy kiismerd a tested ha ez meg van akkor már csak a fiún múllik mennyire ügyes.
úgygondolom minden nőben megvan a szorongás mikor szeretkezik hogy elég jól csinálom-e vagy nehogy megzavarjon valaki ill.valami stb.
esetleg legyen több előjáték nekünk nőknek amúgy is több idő kell az orgazmusig semmiképp nehagyd hogy ez a probléma sokáig fennálljon mert egy idő után már beletörődsz.
kívánom hogy sikerüljön ne add fel!:))
3/3 anonim válasza:
ha nem élsz régota nemi életet,cska lazulj el és engedd el magad,ebbe is bele kell jönni,senki nem döngeti a mennyke kapuját első alkalmakkor szerintem..:) sok sikert és kellemes szexet
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!