Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ugyan úgy paráznak a mellméretük miatt mint a fiúk a pénisz méretük miatt?
Mindenkinek megvan a maga keresztje:-)
De igen, valószínű kamaszkorban a lányoknak is sok gondot okoz a mell, de a pasik sajna felnőttkorban sem növik ki a péniszkomplexusukat..
Pedig jó lenne, mert nem a méret a lényeg.
Én sem szívesen rendeztem cicbemutatót kamaszlány koromban,mert nem szép a formája,de nem hisztiztem miatta,vagy sosem méregettem a mellbőségemet.Viszont,a fiúktól tudom,h szinte mindegyik lemétre vonalzóval,h neki mekkora.(Egyetem alatt erről tabu nélkül dumálgattunk.)
Persze van olyan fiú,aki gyorsan kinőtt a méregetésből(ők általában nagyobb szerszámmal vannak megáldva),meg van olyan lány,aki élete végéig hisztizik a melle miatt,vagy egyszercsak elmegy plasztikai sebészhez.
Mindkét nemből vannak szélsőségek.(Csak mi nők nem teszünk fel idióta kérdéseket,h 90-es melbőség az jó egy 16 éves lánynak?)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!