Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mindig szexelni akar. Mit tegyek?
Sziasztok!
2 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Én 31 ő 21 éves. Nagyon gyakran pukkad, mert ő minden nap akár többször is szeretne szexelni, én pedig beérem a két hetente 1x-i alkalommal. Még szinte el sem megy, de már a következő meneten gondolkozik.
Mit tegyek, hogy ne akarjon ennyiszer szexelni, és ne legyen pukkadás belőle?
Jobban járna, ha keresne egy kevésbé lusta és libidó-mentes partnert.
Nem vagyok egymáshoz valók.
De szeretnék ilyen barátnőt! Több opció van;
- fel veszed a tempóját és hozzá szoksz a sok szexhez. Hosszú távon ő is vissza fog venni a mennyiségből
- Vagy megmondod neki amit gondolsz és lehet szakítás lesz. Majd találsz magadnak korod belit.
- Megengeded neki, hogy legyen extra partnere rajtad kívül (ha téged ez nem zavar)
Én nagyon értékelném, ha ilyen csajom lenne! Mázlista vagy!!!
21F
Szexuálisan nem illetek össze! Ez mindenképpen feszültséget okoz mindkettőtökben! Elöbb-utóbb szakítás lesz a vége!
Próbáljátok megbeszélni, aztán majd kiderül a folytatás! Esetleg nyitott kapcsolat?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!