Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy maszturbálá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy maszturbálás közben kívánom megkóstolni a spermámat, de miután elélveztem már nem tudom rávenni magam, hogy megtegyem?

Figyelt kérdés
Vannak mások is ezzel így?

2020. dec. 13. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ez volt velem is. Én azt csináltam, hogy elélvezés előtt nyalogattam le az ujjaim vagy valahogy leküzdöttem az undort.
2020. dec. 13. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Amint elélvezel, elmúlik a vágy, mindenki így van ezzel. Persze tanulható a dolog, egy kis megszokással élvezés után is finom tud lenni. :)

Én pl elég sűrűn le szoktam szopni magam, és olyankor alap hogy a számba élvezek és le is nyelem. Ilyenkor egyáltalán nem kellemetlen, nincs kellemetlen érzésem. Próbáld ki te is hogy a szádba élvezel közvetlenül, és úgy jobb lesz. Ha nem tudod bekapni a farkad, akkor is hanyatt fekve hátra bukfencben a szádba tudsz lőni. :) De amúgy érdemes megtanulni az önszopást, mert úgy sokkal jobb érzés, sokkal nagyobbat lehet élvezni. :)

2020. dec. 13. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

mert fel vagy izgulva szexuálisan és amiatt kivánod... hasonló eset mikor szex közben a barátnődet olyan helyeken csokolod pl honalj talp fül vagy akár segg...luke ":D

az izgatottsági állapot miatt nem kell vele különösebben foglalkozni normális... lányok is ugyan igy vannak

2020. dec. 13. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene kötelezően megkóstolnod? Én is hasonlóan voltam, de egyszer erőt vettem magamon és amint spricceltem már a kezemen lévő adagot meg is nyaltam. Meglepődtem, sós volt kicsit de nem rossz.
2020. dec. 14. 06:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás, hogy gyertyaállásban csinálod, és beleélvezel a saját szádba, arcodra. Magamnak én is kipróbáltam, kíváncsi voltam, mit éreznek a csajok.
2020. dec. 14. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a spermával együtt a szexuális vágy is kiröppen belőled. Én is próbáltam már többször, de mire odaértem, elmúlt ez a vágy. Annyira meg nem érdekel, hogy erőltessem.
2020. dec. 14. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hidaltam át hogy, prosztata masszázzsal fejtem ki magamból egy jó adagot. Így megmaradt az érzés is és meg is tudtam kóstolni.
2021. júl. 12. 15:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!