Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok benne lennétek?
Figyelt kérdés
ti mennyiért taposnátok meg egy pasit ha benne lennétek
bárhova lehetne lépni és lehet ha úgy a pasi el is élvezne tőle.
2020. nov. 2. 19:56
11/18 anonim válasza:
Én sem értem mit élveznek a taposásban ezek a barmok
12/18 anonim válasza:
10-es Neked van olyan bizarr vágyad a szexben amit elvezel?
Halljuk!
Ne csak beugass
13/18 anonim válasza:
Nem álok le veszekedni
Remélem szét taposnak ha eza vágyad, további szép estét
14/18 anonim válasza:
A pedofil nem baxtatjatok annyit mint minket
Itt az oldalon legalább 7-8taposas fétises van
Ja és kapaszkodj meg nekem van hozzá partnerem is aki kedveli ezt játékot
15/18 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miért itt keres, szerintem direktbe inkább csak kiírja, mert tudja, hogy ráugranak sokan, hisz már annyiszor le lett írva, hogy ott pl az smpixie és még biztos van más oldal is ahol ilyet kereshet.
16/18 anonim válasza:
Én nem csinálnék ilyesmit, mert nem akarnék fájdalmat okozni senkinek. Még akkor sem ha "erre gerjed". Egyszerűen nem lennék rá képes.
Kaptam már ilyen ajánlatot de nem éltem vele, nekem idegen ez az egész.
18/L
18/18 anonim válasza:
Ezt egyébként hogy kell elképzelni? Én nem sértegetni akarok, csak még nem is hallottam ilyenről, pedig 28 vagyok. Felvesz a nő valami szexi rucit és neki áll sétálgatni rajtatok? "Oda" is rá lép? Milyen cipővel, vagy mezítláb van? El nem tudom képzelni, hogy valaki ettől élvezzen el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!