Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kívánja jobban a szexet? Nők vagy férfiak?
Ez tényleg egy nagyon jó kérdés amit már én is sokszor feltettem ennek-annak.
Haverom szerint: ugyanannyira kívánják
A viccek szerint: A nőnek mindig a 'feje fáj', tehát ők nem kívánják annyira
Én szerintem: A férfiak gyakrabban kívánják, mert az evolúcióra alapozva a férfiak a mennyiségre mennek, éppen ezért nekik gyakrabban forog ezen az agyuk.
Ezalatt a nők a megfelelőt választják ki és vele szeretnének közösülni.
B.P.
Szerintem sem lehet általánosítani. Az egyik barátom szerint szexmániás vagyok, a másik meg azt mondta, hogy ez semmi, ez kevés...visszafogott vagyok. Kinek, hogy.
Szerintem annyi a különbség, hogy mi nekünk nőknek talán több érzelem kell hozzá, sőt megkockáztatom, hogy kell hozzá (kivéve, ha nem egyéjszakás kalandról van szó), míg sok pasinak ehhez nem kell semmi, elég egy erős fizikai vonzódás.
Hát én nő vagyok, és az én kapcsolatomban mintha legalább egyformán gyakran kívánnánk, ha én nem gyakrabban :)
És hozzátenném, nem érzem magam nimfománnak (nem vagyok bárhol-bármikor-bárkivel tettrekész, és kielégíthetetlen), csak szeretem és kívánom a páromat :)
Nem tudom, mi kell ahhoz, hogy egy nőnek sokat "fájjon a feje". De azt hiszem, az már nem a szexről szól. Egyik kapcsolatomban éreztem azt több év után, mikor már eléggé eltávolodtunk egymástól, hogy már el sem tudnám viselni, ha hozzám érne, na akkor sokat fájt a fejem, de az másról szólt. Tényleg érzelem nélkül képtelenség volt számomra.
Mostanában meg a legdurvább (tényleges) fejfájás sem jelent akadályt az együttlétre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!