Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymàs elôtt meztelenkedés baràtokkal màs pàrokkal nem ciki ha màsik nô pasijànak sokkal nagyobb farka van?
Nem ciki - sőt még egy swingerben sem ciki, pedig ott tényleg "akció" közben látszik.
A nők szoktak rivalizálni, de nem farok, fül meg akármi mérettel, hanem azzal hogy az ő pasija mennyivel figyelmesebb, mennyivel jobban úgymond a tenyerén hordozza. Százszor hamarabb fog dicsekedni azzal milyen ajándékot kapott, milyen figyelmességgel lepték meg (pl. vacsorát csinált, virág csak úgy) mint a pasija farokméretével.
Ez azért van mert te idegbeteg vagy és össze vissze működik az a rész ami ezért felelős.
Ráadásul meg elég értetlen vagy.
"Nekem ha pl többen meztelenek vagyunk mindig erekcióm van. Nem tudom olyankor hogy van valaki lankadtan:-)"
Elég vicces lett volna minden este álló fasszal flangálni a koli tusolójában... Biztos, hogy nem vagy meleg?
Én szívesen meg csinálnám, csak az a baj, hogy a pàrom nem lenne benne
Pedig nagyon jó dolog lenne szerintem.
21/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!