Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mikor először voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor először voltatok méretesebb sráccal, milyen volt az első szex? Hány évesek voltatok és hányadik partneretek volt? Milyen mérete volt hosszra, vastagságra?

Figyelt kérdés
Nagyfarkú pasik, mikor először szexeltetek olyan lánnyal, akinek biztosan ti voltatok a legnagyobb partnerük, milyen volt a szex? Hogy esett a lánynak, mennyire élvezte? Mekkora a méretetek, hosszra, vastagságra?

2020. aug. 12. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer volt egy olyan srác, aki akkora volt, hogy szó szerint szétszakadtam. Nem tudom mekkora volt, mert alkalmi szex volt, én meg előtte nem szexeltem kb 2 évig.
2020. aug. 26. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:

#7-hez hasonló tapasztalatokkal rendelkezem. 18 centi és valamivel vastagabb. Eleinte odafigyelős, de aztán tudjuk élvezni mindketten. Talán pont ez a határ ahol még nincs olyan kellemetlenség.

Ha nem megfelelő előjáték van akkor volt eddig fájdalmas, amúgy nem volt gond vele

2020. szept. 26. 08:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért ez a "Amikor belèm tolta lassan tövig azonnal elélveztem" dolog elég érdekesen hangzik
2022. márc. 28. 07:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!