Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK,szavazás!Egyszer s mindenkorra tisztázni szeretném a kételyeimet egy nő szexualitásával kapcsolatban!Minél többen szavazzatok légysz!,hogy minél pontosabb képet kaphassak!(?)(sztori bővebben,nem túl hosszú)
Szóval van egy nő,aki elég furcsán viselkedett velem,pedig elvileg csak haverok voltunk.(Mindketten nők vagyunk,de ő huszonx évvel idősebb nálam.)
Voltak olyan dolgai,hogy:
-többszöri fenékpaskolás
-egyszer miután megöleltem adott a végén a nyakam hátuljára egy puszit
-mielőtt ment el a lakásomból megsimogatta az arcom
-volt,hogy nyúlt a kezemért,hogy pár másodpercre megfogja mielőtt elváltunk nap végén,amikor a pasija nem látta és mentünk le a lépcsőn
-úgy nevezett,hogy "szépségem",azt mondta "napról napra szebb vagy"
-elmondtam neki,hogy nőként nézek rá,de utána (is) mutatkozott előttem melltartó nélkül,amikor öltözött másnap,ÉS megfogtam a buszon a kezét,ő pedig nem engedte el,és kb 2 óráig fogtuk egymás kezét,amíg haza nem értünk
A száján mégis azt ejti ki,hogy se nem leszbikus,se nem biszexuális,és furán elzárkózik a találkozásoktól és mindentől,ami velem kapcsolatos,de előtte ezeket csinálta.
Szerintetek ez alapján teljesen heteró vagy pedig van benne biszex hajlam,csak valamiért nem meri/nem akarja "bevallani"?!
#2:Nem tudom miről beszélsz,keversz valakivel tutira.
De ne offoljunk kérek szépen mindenkit!Köszi!
#2:Már csak azért is hülyeségeket beszélsz meg keversz valakivel,mert nem szexelni akarok vele,hanem szeretném,ha együtt is élnénk.Ezért nem mindegy,hogy biszex vagy teljesen heteró.Nyilván nem próbálkozom a közeljövőben,ha teljesen heteró.
(Akiről a kérdésben szó van ő már nem szerelmes a párjába évek óta,ha minden igaz.)
Szerintem ez már kicsit több mint szimpla barátság csak valamiért nem meri felvállalni.
Mint írtad, már elzárkózik a veled való találkozásoktól és veled kapcsolatban mindentől. Mi ennek az oka?
Lehet hogy a hajlam meg lett volna benne de az is lehet hogy csak kacérkodott a gondolattal és jól esett neki hogy valaki törödik vele nőként. Ne gondold túl a dolgot kettőtök között, ha akar valamit majd jelentkezik. Ha tovább mentek és mégis meggondolja magát össze fog törni lelkileg. Nekem hasonló szituban egy év kellett hogy túllépjek a dolgon. Sok szerencsét a továbbiakhoz!
37/N
#utolsó
Ilyeneket csinálni "barinőkkel" "heteróként" elég furcsa.Főleg,ha már nem tizenéves kislány,hanem javában felnőtt nő.🤔🤔 Ez biszex hajlam.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Ha ez a hülye nem unja a szánalmas kérdését évekig(!),pedig már több,mint 50(!) kommentet kapott,akkor szegény kérdező miért ne emelhetné ki a normálisan feltett kérdését,ha egyszer nagy dilemmában van?!Te sem vagy túl empatikus.Vagy csak túl keserű vagy...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!