Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » NŐK,szavazás!Egyszer s mindenk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NŐK,szavazás!Egyszer s mindenkorra tisztázni szeretném a kételyeimet egy nő szexualitásával kapcsolatban!Minél többen szavazzatok légysz!,hogy minél pontosabb képet kaphassak!(?)(sztori bővebben,nem túl hosszú)

Figyelt kérdés

Szóval van egy nő,aki elég furcsán viselkedett velem,pedig elvileg csak haverok voltunk.(Mindketten nők vagyunk,de ő huszonx évvel idősebb nálam.)

Voltak olyan dolgai,hogy:

-többszöri fenékpaskolás

-egyszer miután megöleltem adott a végén a nyakam hátuljára egy puszit

-mielőtt ment el a lakásomból megsimogatta az arcom

-volt,hogy nyúlt a kezemért,hogy pár másodpercre megfogja mielőtt elváltunk nap végén,amikor a pasija nem látta és mentünk le a lépcsőn

-úgy nevezett,hogy "szépségem",azt mondta "napról napra szebb vagy"

-elmondtam neki,hogy nőként nézek rá,de utána (is) mutatkozott előttem melltartó nélkül,amikor öltözött másnap,ÉS megfogtam a buszon a kezét,ő pedig nem engedte el,és kb 2 óráig fogtuk egymás kezét,amíg haza nem értünk

A száján mégis azt ejti ki,hogy se nem leszbikus,se nem biszexuális,és furán elzárkózik a találkozásoktól és mindentől,ami velem kapcsolatos,de előtte ezeket csinálta.

Szerintetek ez alapján teljesen heteró vagy pedig van benne biszex hajlam,csak valamiért nem meri/nem akarja "bevallani"?!

2020. júl. 18. 18:44
A kérdező szavazást indított:
valamiért nem meri/akarja "bevallani",pedig biszexuális
szerintem teljesen heteró
99 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Csajokként mi is csinálunk fura dolgokat szimplán baráti hülyülésképp, de ez már nem az a kategória.
2020. júl. 18. 18:47
 2/14 A kérdező kommentje:

#2:Nem tudom miről beszélsz,keversz valakivel tutira.

De ne offoljunk kérek szépen mindenkit!Köszi!

2020. júl. 18. 19:56
 3/14 A kérdező kommentje:

#2:Már csak azért is hülyeségeket beszélsz meg keversz valakivel,mert nem szexelni akarok vele,hanem szeretném,ha együtt is élnénk.Ezért nem mindegy,hogy biszex vagy teljesen heteró.Nyilván nem próbálkozom a közeljövőben,ha teljesen heteró.

(Akiről a kérdésben szó van ő már nem szerelmes a párjába évek óta,ha minden igaz.)

2020. júl. 18. 19:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja,és,akitől én nem akarok SEMMIT,azzal nem így viselkedem,mint ez a nő velem!Amiket ugye fentebb részleteztem is.Hát ennyit erről. (:
2020. júl. 18. 20:00
 5/14 A kérdező kommentje:
Annyian arra szavaztatok,hogy biszex.Vagy ez csak közvetlenség lenne?!De ahhoz meg már túl "sok" volt,nem?
2020. júl. 19. 11:28
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ez már kicsit több mint szimpla barátság csak valamiért nem meri felvállalni.

Mint írtad, már elzárkózik a veled való találkozásoktól és veled kapcsolatban mindentől. Mi ennek az oka?

Lehet hogy a hajlam meg lett volna benne de az is lehet hogy csak kacérkodott a gondolattal és jól esett neki hogy valaki törödik vele nőként. Ne gondold túl a dolgot kettőtök között, ha akar valamit majd jelentkezik. Ha tovább mentek és mégis meggondolja magát össze fog törni lelkileg. Nekem hasonló szituban egy év kellett hogy túllépjek a dolgon. Sok szerencsét a továbbiakhoz!

37/N

2020. júl. 20. 16:24
 7/14 anonim válasza:
55%
Mennyi idősek vagytok? Annó én is csináltam hasonló dolgokat barinőkkel és mégsem vagyok bi/leszbikus.Szerintem ha azt mondja, hogy nem akar semmi ilyesmit, akkor ne erőltesd!
2020. júl. 31. 20:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

#utolsó

Ilyeneket csinálni "barinőkkel" "heteróként" elég furcsa.Főleg,ha már nem tizenéves kislány,hanem javában felnőtt nő.🤔🤔 Ez biszex hajlam.

2020. aug. 5. 14:04
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
77 szavazat nem volt elég? -.-
2020. aug. 24. 12:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Ha ez a hülye nem unja a szánalmas kérdését évekig(!),pedig már több,mint 50(!) kommentet kapott,akkor szegény kérdező miért ne emelhetné ki a normálisan feltett kérdését,ha egyszer nagy dilemmában van?!Te sem vagy túl empatikus.Vagy csak túl keserű vagy...

2020. aug. 24. 18:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!