Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire perverz, ha szívesen fantáziálok az alábbi témákról? (kép a leírásban)
Kitöltöttem egy ún. “Artist’s kink meme”-et (alkotói fétisek mém) és meglepődve tapasztaltam, hogy a feltüntetett opciók zöme többé-kevésbé birizgálja a fantáziámat, némelyik témában már jómagam is alkottam (pl. BDSM) illetve alkotok, a többi csupán tervbe van véve.
Értelemszerűen minél “lilább” az adott üveg, annál inkább kenyerem az adott perverzió, az üres üveg pedig a totális érdektelenséget jelzi részemről. A nagy X-el áthúzott téma (és a listán nem szereplő, hasonszőrű társai szintén) pedig tiltólistás nálam.
Az kérdésemmel voltaképp egy mini felmérést szeretnék végezni, mindezt ön, és társadalomismereti szándékkal.
Kort és nemet szándékosan nem írok, legyen meglepetés. :)
Íme a kitöltött meme:
A franc tudja. Az "Oral fixation"-ra olvastam olyan meghatározást is, hogy valaki folyamatosan szop vagy rág, meg olyat is hogy mindig van a szájában egy farok vagy cigi vagy egyéb. A lényeg, hogy bármi is, nálam úgyis 0. :D
"teratofília: ebben az esetben az amputált, csonkolt végtagok, emberi deformitások látványa kelt szexuális gyönyört"
Itt anno ki is volt kicsit fejtve:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Mert pl egy kentaur, draenei (WOW), stb a fajához képest normális. Vagy ott van Elias (Ancient Magus Bride Wiki). A feje tulajdonképp egy koponya, a bőre lila, de úgy is kell kinézzen.
Pláne úgy hogy külön van monsters/aliens kategória.
Én kerestem egy üres képet (Ami nincs kitöltve). Beillesztettem Gimp-be, a fehér színből átlátszót csináltam, beszúrtam a réteg alá egy fehér réteget, a kettő közé meg egy átlátszót. Az átlátszón aztán kiszíneztem az egyik üveget teljesen (a ceruzával). Szín szerint kijelöltem és színátmenettel kitöltöttem. Azt az átlátszó réteget megkétszereztem, a "klónon" meg letörültem a szín egy részét, stb. Így lett egy teli, egy háromnegyedes, egy feles, meg egy negyedes színes réteg.
Ezeket meg addig kétszerezgettem, és áthelyezgettem, míg jó nem lett. Így volt az alap kép, melyen a fehér szín átlátszó, x számú színes rétegecske, meg a fehér háttér réteg.
A kifolyós részeket és a pókokat Paint-ben megrajzoltam valami nagyon elütő színnel. Kijelöltem kb-re a rajzolt részt, kimásoltam, betettem Gimp-be. Ott szín szerinti kijelöléssel és másolgatással az én rajzomat "leszedtem" az üvegről. Kiszíneztem, majd kétszereztem a rétegeket, és oda tettem ahova járnak. (Ezek már az eredeti kép rétege fölé kerülnek). Majd összefűztem egy réteggé, copy-paste Paint-be, és lementettem képként. (Mert Gimp-ben nem szeretek exportálni :D )
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!