Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért asszimetrikus a kisajakam?
Figyelt kérdés
Egyik nagyobb
Mit csináljak :s
2020. jún. 20. 13:48
11/65 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyi idősnek tetszik lenni?
Szerintem egy olyan nő, aki lelkileg is érett a szexre ilyen dologgal nem foglalkozik. Egyszerűen elfogadja, mert tudja, hogy ez genetika és erről nem tehet. Egy pasi sem fog a lábad között mérőszalaggal feküdni, hogy méregesse mekkorák és főleg egyformák-e a kisajkaid. Az a férfi pedig aki csúnyának találja, az igazán nem szeret, csak egy lukat lát benned.
Őszinte leszek veled, már jó ideje házas vagyok, de ha agyonütnének sem tudnám a feleségem puncijának a formáját lerajzolni. Sosem foglalkoztam a kinézetével.
12/65 anonymousreview60 válasza:
Ilyen? (bal felső): [link] Ez engem nem tartana vissza, hogy szétnyaljalak. Semelyik egészséges férfit nem tartana vissza.
13/65 A kérdező kommentje:
Nem ilyen, inkább húsis vagy nem is tudom hogy magyarázzam el
2020. jún. 20. 16:25
14/65 A kérdező kommentje:
#11, ha házas vagy akkor azt jelenti hogy idősebb vagy, és régen nem voltakbilyen nagy "elverások" úgymond
2020. jún. 20. 16:27
15/65 anonim válasza:
De akkor miért nem te linkelsz egy képet?
16/65 anonim válasza:
Ne aggódj, a pasikat ez abszolút nem érdekli :)
17/65 A kérdező kommentje:
Nem találok
2020. jún. 20. 16:34
18/65 anonim válasza:
Küldtem minta táblázatot, de inkább most már kezdem azt hinni, hogy csak egy unatkozó 14 éves kisfiú vagy ;)
20/65 A kérdező kommentje:
2020. jún. 20. 21:26
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!