Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a Shemale lányok azok biológiailag nők vagy férfiak hogy van ez? Olyan kívánatosak össze zavarják a hetero férfit
Most a Shemale lányok és a ázsiai ladyboyok azok igazi lányok?
De miért van nekik férfi nemi szervük?
Olyan furcsa mert nagyon kívánatosak nőies a bőrök arcuk és biztos sok Heteroszexuális férfi elgondolkodott már hogy szenvedélyesen hatalmasat szeretkezne egy shemale lánnyal.
Ráadásul állítólag a shemale lányok iszonyatosan jól tudnak sz..pni.
Teljesen összezavarják a hetero férfit mert szép gyönyörű vonzó fenekük van gyönyörű melleik nőies arc báj vonzó kívánatos bőr csak annyi a extra és még talán izgalmas is hogy nekik férfira hasonlító nemi szervük van.
Ti kipróbálnátok egy gyönyörű shemale-t?
Most a Shemale lányok azok tényleg lányok vagy férfiak vagy milyen neműek?
A transz nem az mit jelent az azt jelenti hogy lány?
Egy hetero férfit nem zavarnak össze , mert meglátja a lőcsöt a lába közt akkor elmegy még az élettől is a kedve, jó ha nem hányja össze magát ott rögtön.
Nyilván akiben van egy kis meleg hajlam azzal más a helyzet.
Az ázsiai ladyboyok leginkább fiúk, akik már fiatal korukban női hormonokat kaptak, így elkezdett nőni a mellük, stb. Eredetileg fiúnak születtek.
Na és olyan csajokat sem d.gnátok akik nőnek születettek és férfiak lettek?
Azokkal mi a helyzet?
Akik nőnek születettek és férfiak lettek azokat férfinak vagy nőnek nevezitek őket?
Hahaha na majd most erre válaszoljatok önellent mondtok majd magatoknak mert ha azt mondjátok hogy ők férfiak akkor a shemale lányok nők.
Leírom egy kicsit részletesebben:
"Most a Shemale lányok és a ázsiai ladyboyok azok igazi lányok?
De miért van nekik férfi nemi szervük?"
Nem igazi lányok. Biológiai értelemben semmiképp. Az igazi lányoknak nincs farkuk. Fennt leírtam, hogy mi a helyzet velük.
"Olyan furcsa mert nagyon kívánatosak nőies a bőrök arcuk és biztos sok Heteroszexuális férfi elgondolkodott már hogy szenvedélyesen hatalmasat szeretkezne egy shemale lánnyal."
Ez a lényeg ott Ázsiában. Az egzotikum. Belinkeltem ehhez egy másik kérdést.
"Ráadásul állítólag a shemale lányok iszonyatosan jól tudnak sz..pni."
Ennek is kb annyi alapja van, mint hogy a duci nők is jól szopnak...
"Most a Shemale lányok azok tényleg lányok vagy férfiak vagy milyen neműek?"
A shemale-ek eredetileg mind fiúk. Gondolj csak bele: ha műtétileg olyan könnyen meg lehetne oldani egy péniszt (+heréket) a semmiből, akkor a férfiak ütnék le egymást a pénisznagyobbító műtétekért. :D
"A transz nem az mit jelent az azt jelenti hogy lány?"
Google...
"a shemale lányok nők"
A shemale lányok részben nők. Random kívülről nézve mindenképp (Mondjuk ez függ attól is egy kicsit, hogy mikor kezdett hormonozni). Az már más kérdés, hogy ők minek érzik magukat, vagy más hogy kezeli őket.
Pl én e-mailezek egy shemale-el, aki lánynak tartja magát, és a férfi oldalától próbál minél messzebb kerülni. (A lányokat szereti, így neked nem opció, mielőtt megörülnél). Én őt inkább nőnek tartom, mint férfinak.
A "kipróbálnátok"-ra én meg azért nem válaszolok, mert nem hetero férfi vagyok, hanem hetero csaj, a kérdés meg szerintem a férfiakat célozza (bár nincs kiiŕva). Pórnóban mindenfélét nézek, de a valóságban maradok a sima pasiknál. Meg úgy alapból nem vagyok leragadva ennél a fiú/lány dolognál. Számomra léteszik egyéb is, ahova pl a shemale-eket sorolom. Számomra csak az lány, aki testileg 100% lány. Ha köztes, akkor egyébhez. (Hogy melyik félhez tartozik inkább a szememben, az már bonyolultabb).
Biológiailag meg ez az egész elég egyértelmű. A fő kérdésben meg úgy kérdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!