Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki mindíg ugyanúgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki mindíg ugyanúgy maszturbál, nehézséget okozhat később a szexuális életében, az orgazmus elérésénél?

Figyelt kérdés

Lehet-e ez az oka annak, hogy szex közben nem tudok elmenni, mert már megszoktam, ahogy magamnak csinálom?

Mi a megoldás erre?

2008. nov. 24. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Bizony okoz nehézségeket.

Te magadnak jobban tudod mi a jó és hogyan,de ha lesz egy párod vele össze kell szokni,ő nem úgy csinálja....

Mutasd meg a partnerednek,mit szeretsz,hol,hogyan csinálja.

Esetleg maszturbálj előtte v.hagyd,hogy besegítsen:-)

2008. nov. 24. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy, ha terpeszben van nagyon a lábam, akkor valahogy nem megy. Ha nincs, akkor meg ő nem férne oda. Vagy lehet, hogy csak hosszabb izgatás kellene, és menne úgy is?
2008. nov. 24. 15:43
 3/6 anonim válasza:
ugyanebben az állapotban vagyok/ voltam....és sajnos nagyon nehezen sikerül a csúcsig jutni,sokszor lehetetlennek tűnik, ilyenkor próbálom szex közben izgatni a csiklóm.próbáld ki te is így!
2008. nov. 24. 19:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Próbálom, de bennem van az, hogy tudom, hogy így, más helyzetben, ha esetleg sikerül is, akkor is csak jó sok idő után... És ha már egy kis időnyi izgatás után nem érzem, hogy mindjárt jó lesz, akkor egyszerűen alábbhagy a lelkesedésem, meg úgy érzem, hogy a párom is már várja, hogy pár perc után elmenjek.

Amúgy a lényege a kérdésnek az, hogy ha valaki megszokta, hogy egy bizonyos helyzetben van orgazmusa, akkor lehet-e, és ha igen, hogyan, átszoktatni arra, hogy bármilyen helyzetben el tudjon menni? Ez is csak fejben dől el?

2008. nov. 24. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen,át lehet szokni.Ha magadnak csinálod tett szét a lábad,eleinte nehezebben fogsz elmenni,de néhány alkalom után már megszokod.Tényleg nem kell hozzá sok idő.:-)Azóta én öregedtem pár évet,és már nem okoz gondot semmilyen pózban,az ,hogy mást szoktam meg
2008. dec. 24. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok még mindig,igen,nagyrészt fejben dől el.Minnél görcsösebben akarod annál kevésbé fog menni,erre is feltudom hozni példának magamat (:D) hüvelyi orgazmusom jó sokáig nemvolt szex közben,legtöbbször arra koncentráltma,hogy mikor lesz már,miért nincs stb stb.Az első alkalommal,mikro valahogy annyira kivántuk egymást az akkori párommal,hogy időm sem volt iyleneken gondolkozni,akkor volt hüvelyi orgazmusom:-) ilyenek vagyunk mi nők.Remélem sgeitettem és boldog karácsonyt
2008. dec. 24. 22:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!