Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mű, vagy a természetes mell a szebb, izgatóbb?
Figyelt kérdés
2020. máj. 30. 16:35
A kérdező szavazást indított:
mű
természetes
tudja a fene
49 szavazat
1/13 anonim válasza:
még a természetes lógós is jobban bejön, mint a szilikon
2/13 anonim válasza:
Nekem a kisebb, természetes mell tetszik
3/13 StevenUp válasza:
Nekem is inkább a kisebb de feszes természetes mell a tuti
4/13 anonim válasza:
Szilikon is lehet szép, a természetes is.
Egyéni, összkép a fontos.
De ugyanakkor tudom hogy nem mindenki akarja/tudja megműtettni vagy korrigáltatni a meglévőt, így se a természetest, se a műt nem ítélném el.
5/13 anonim válasza:
Mű csak látványos, az igazi izgatóbb számomra.
8/13 A kérdező kommentje:
hát elég eggyértelmű a szavazás
2020. máj. 30. 18:52
9/13 anonim válasza:
Attól is függ, hogy dekorációnak vagy akár egészségügyi beavatkozásról van szó!
Nézni a modelleknél jó dolog. Tetszetős, szép, na de semmi több ....! Napi "használatra" már más dolog!
10/13 anonim válasza:
A természetes a nyerő. A műnek sok a hátránya kivéve ha titánhálós mert annak igazi a hatása, és lehet vele mindent csinálni mint az igazival.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!