Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » En csak ugy tudok elvezni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En csak ugy tudok elvezni, ha elotte a parom megujjaz vagy kinyal . Es csak ezutan sikerul a farokkal is. Ez nagyon ego?

Figyelt kérdés
Ez most ciki? Fiuk ez ciki? lanyok csak en vagyok ezzel igy?
2008. nov. 23. 19:32
 1/8 anonim válasza:
100%
dehogy égő,a szexben mindent szabad.mindenkinek lehetnek egyéni kívánságai,és ha a párod igazán szeret,akk teljesíti őket.
2008. nov. 23. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Miért lenne ciki? Szexről van szó, itt nincsenek protokollok.

Nemrég volt egy kérdés feltéve, hogy miért "ítéljük" el a fiatalkori szexet. Nos, az ilyen kérdésekből arra lehet következtetni, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mit tesznek, pontosan ezért. Legalább a lényegét/értelmét lássuk már át.. Természetesen kérdezni és a jövőben is tedd meg bátran.

2008. nov. 23. 20:05
 3/8 A kérdező kommentje:
aham..
2008. nov. 23. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:

elottem levohoz:

aham. Ertem. Es mi a kifogasod a kerdesben? hogy jott ide a "gyerekszex"?

en megtanultam kerdest feltenni. Te tanuld meg ertelmezni.

Amugy mit akarsz? szakszeru erthetetlen tizmondatos kerdest, vagy hetkoznapi emberek altal felrakott egyszeru ertheto megfogalmazasu kerdest? mert ha utobbit akkor mi a fucknak regisztraltal ide? .. ide valszoniu nem professzorok, bo szokinccsel megrakodott emberek jarnak.Oket kerdesukkel megtalalhatod a varosikonyvtarba baratom.. leave me alone!

2008. nov. 23. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Direkt csinálod ezt? Ha figyelmesen elolvastad, hogy mit írtam, akkor észrevehetted volna, hogy nem stilisztikai problémáim vannak a kérdéssel kapcsolatban.(így most éppen duplán bizonyult igaznak amit írtam,de mindegy is) Másrészt meg értelmes választ is kaptál tőlem a kérdésedre (ezért regisztráltam), ha nem tévedek..ja, és még csak messziről sem vagyok a barátod.

Szép estét és sok sikert a barátoddal.

2008. nov. 23. 20:29
 6/8 anonim válasza:
100%
teljesen természetes... tudod, előjáték, stb... léteznek ilyen dolgok a földön... ha meg azt mondja, egoista vagy akkor egy hímsoviniszta fasz. -.-" bocs. Az 'in medias res'-effekt ('a dolgok közepébe vágva') már az ókorban kihalt... szerintem legalábbis. :D no mindegy -.-"
2008. nov. 23. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is csak úgy tudok elmenni ha a barátom kinyal. Én már beletörődtem, őt ez nem zavarja, de azért próbálkozunk:) Te se add fel!
2008. nov. 25. 16:03
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi
2008. dec. 1. 21:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!