Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A srác akivel elvesztettem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác akivel elvesztettem a szüzességem, úgy érzem túl sokat kért tőlem, és nem bánt velem valami gyöngéden. Például franciázni akart, de én meg nem. Mert őszintén, nem nagyon tudom mi az a franciázás. Mit takar ez valójában?

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
te szépen lszopod ,ő meg kinyal. hát jól átk*rták az agyad. te hogy volt ennyi eszed hogy lefekszel vele?Egy ilyen emberrel, főleg elsőnek?? pfff
2008. nov. 23. 18:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert eddig minden rendben volt... nagyon vigyázott rám, féltett, meg simogatott, ha azt mondtam, hogy fáj akkor most is abbahagyta, csak több gyöngédséget vártam tőle
2008. nov. 23. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
most nem értem,az a bajod h franciázni akart?ez hozzátartozik az egymásnak való örömszerzéshez..sztem nem követett el olyan borzasztó nagy hibát azzal h ezt szerette volna...
2008. nov. 23. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor még csak pettingeltem a barátommal, ő is megkérdezte, hogy 69ezünk-e...

Rá pár hétre lefeküdtem vele, de gyengéd volt.

Nem értem.. Ha vigyázott, meg figyelt, hogy ne fájjon, simogatott, akkor mi a gond? Majd belejössz az orálba is

2008. nov. 23. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

a franciazas az, amikor benned van es mind a ketten mozogtok..nem? na mindegy..

az hogy egymast szajjal kielegitettek az a 69!..nem a francia,...

2008. nov. 23. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
francia=orál én úgy tudom..vagy nem?
2008. nov. 23. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
"Az orális nemi aktust illetik a franciázás megnevezéssel."
2008. nov. 23. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem azért, de elég természetes dolog az orális szex. Te meg úgy mondasz valamire nemet vagy igent, hogy azt sem tudod, mi az? :D

Te tényleg elég gyönge vagy agyilag csajszi.

2008. nov. 23. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

nem elég azért annyi, hogy franciázás=69, meg az sem ,h orális szex, ...

mindketten egyszerre elgititek ki a másikat orálisan, fejed az ő nemiszervénél és forditva, szerintem a lány fölül verzió a legpraktikusabb. de olvass utánna, amúgy szeritnem a lányoknak ezt sokkal, de sokkal élezetesebb mint, ha cska ő elégitene ki... én igy nyeltem le neki először... és azt hiszem azóta is csak igy nem gndolkodom rajta egy pillanatig sem... csak javasolni tudom, de kell hozzá sok bizalom... nekem sem ment elsőre 18 éves lány

2008. nov. 24. 16:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Kössz a felvilágosításokat! ennyi úgy érzem már épp elég :)
2008. nov. 24. 19:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!