Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legrosszabb szexuális élménye?
20f Nekem az orális szex része volt kellemetlen a dolognak.
Szegény barátnőm majdnem megfulladt. A kelleténél is jobban toltam a szájába. Azt hogy közben hányszor mente el nem tudom
Konkrétan egy aktust nem tudnék felhozni, de az exemmel elég rossz volt a szex, pedig én türelmes voltam...
Nem volt kedve felizgatni rendesen, az előjáték nála annyi volt, hogy megpuszilgatta a vállamat.
Ha szóltam, hogy kicsit kényeztessen, akkor durván dörzsölte a szeméremajkaimat (ezt is nagy duzzogva), ha meg ne adj' isten felhoztam az orált (oda-vissza természetesen, én is akartam neki csinálni, úgy az igazi, mert jó kemény lesz + a nyál a legjobb síkostó) akkor csak a szemét forgatta. Azt se nagyon engedte, hogy megfogjam a farkát, ha felállt neki akkor egyből rakta volna be.
Ha nem tudtam elélvezni, és megkértem egy kis utójátékra, akkor elkezdett velem veszekedni, hogy ő fáradt, hagyjam békén. :D
Ez mind azért volt, mert meg volt róla győződve, hogy attól hogy az átlagnál nagyobb a farka, egy szexisten az ágyban, már attól tocsognom kellett volna és 5x elélvezni, hogy belém rakta. Halálosan sértette az egóját, mert szólni merészeltem, hogy nekem ennyi nem elég, úgyhogy a csattanó, hogy ő csalt meg engem. :D
Elsőre tán a legrosszabbnak tűnt... aztán csak azért is rákaptam. :)
Direkt kib**ós-megcsalós kapcsolatnak indult.
Mondván, a lány azért akart félre...ni, mert a pasija már nem hajlandó hozzányúlni az orgazmuskészsége miatt. Ettől többet nem mondott el.
Jó, legyen, belementem.
Idő, hely egyeztetve, és durrbele. Már amikor nyaltam, úgy 2 perc után reszketve élvezett. És nem megjátszotta.
Aztán beleültettem. Talán kettőt-hármat mozdult, és még nagyobbat "ment". Ennek hatására persze én is. De valami iszonyú sokat.
Feküdtünk kicsit egymás mellett, majd síri hangon megszólal:
-Na látod, a F. ezért nem akar már dugni velem, mert unja, hogy akármit csinál, 2 percen belül durranok.
...én mondjuk kihasználtam rendesen. :) Egy aktuson belül a második (azaz harmadik, a nyalást nem számolva) orgazmusa... huhhh. Isteni volt.
És mindezek mellett olyan nedves volt, hogy folyt. Ez meg főképp a gyengém.
Szóval igen, először tényleg a legrosszabb volt. Mert ugye nem közölte, hogy mi az ábra. Csak hogy a barátja félre... és most ő is. csakazért is.
Amikor életem első szerelmével volt egy búcsúszex, mielőtt külföldre költözött. Átkozottul éreztem magam. :(
30F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!