Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a párom szexelni?
Kevés a szex a párommal
21 éves nő vagyok, a párom 28. Idén leszünk együtt a párommal 3 éve, kb 1 éve együtt is élünk.
A probléma nálunk ami engem zavar, hogy ritkán kb 2 hetente 1-szer van csak szex.
Vannak néha-néha jobb időszakok, mikor van 1 héten többször is 2-3, de az elég ritka. Már akkor kezdődött mikor még együtt sem éltünk.
A probléma ott kezdődik, hogy mindig nagyon fáradt lesz estére, és ezt nem csak úgy mondja, látszik is rajta.
Ezért sűrűn elalszik már korán. (fizikai munkát végez) Volt időszak mikor én aludtam mindig el, mivel más műszakban dolgoztunk.
De vannak olyan napok mikor nem dolgozik/dolgozunk akkor sincs szex. Van hogy egész este videókat néz, vagy épp videojátékozik, és mire lefekszik/lefekszünk ő már alszik el.
Én próbálok megértő lenni, és alkalmazkodni, de úgy érzem fiatalok vagyunk még ehhez, illetve nem is vagyunk olyan régóta együtt, hogy ennyibe hagyjuk ezt a dolgot.
Nem várok tőle nagy dolgot, nem azt várom, hogy mindennap legyen szex, csak annyit, HOGY ne 2 hetente legyen együttlét.
De nálunk mostanában folyamatosan ez van.
Többször is össze vesztem vele ez miatt, el magyaráztam neki nem 1x ezt a dolgot, hogy mit gondolok erről, hogy nem szeretném, hogy ezért tönkremenjen, és teljesen ellaposodjon a kapcsolat. Kérdeztem neki van-e valamilyen problémája velem akár külsőleg akár belsőleg, vagy a kapcsolattal, de azt mondja, semmi baja, tetszem neki, szeret engem, velem tervezi a jövőjét. Mivel nagyon hamar "elsül", az aktus után ideges és szokta mondani, hogy ez miatt nem akar semmit.
A közeljövőben kisbabát is szeretnénk. Kérdem én, így, hogy?
A szex problémán kívül, jó a kapcsolatunk, jól kijövünk, szeretjük egymást.
Csak félek, hogy ha már most így vagyunk, mi lesz velünk pl. 5 év múlva?Merevedési zavara nincs, mert pl. mikor csak csókolózunk is, egyből van merevedés. Volt hogy már próbáltunk új "trükköket" bevetni, vettem fel neki szexi rucit is.
Mit kellene tennem? Már unalmas neki a szex vagy tényleg az a problémája hogy hamar elélvez?
Át tudom érezni a problémádat, de azt már kost gyorsan verd ki a fejedből, hogy "ez a pasi dolga" mert nagyon nem.
Ez közös dolog.
Nagyon sok nő követi el a hibát ott, hogy azt hiszi, hogy csak akkor lehet szex, ha a pasi nyomul csak.
Minden férfinek jól esik, ha a barátnője mászik rá, és érezhetjük, hogy kívánnak minket.
De mindegy is, mert mint mondtad te kezdeményezel.
Ezt sak azért írtam le, mert az utolsó mondatod, az nem így van.
Egyébként lehet, hogy tényleg zavarja őt a korai magömlése.
Bár mondjuk, törekedhetne a gyakorlására ennek, mert lehet ezt kordában tartani, ha gyakorolja az ember.
Illetve ameddig ő ezt magában gyakorolja, attól még tudhatná, hogy a mellette lévő nő, szeretné magát nőnek érezni,lehet a gyors szex előtt, orgazmusig nyalni, csiklón körözgetni, stb...
Közben meg gyakorolni, hogy ne menjen el ilyen hamar.
Ez ne legyen kifogás hogy ezért nem akar semmit, mert ez ahogy mondtad 5 év múlva, ezerszer rosszabb lesz, és tönkre meg, a kapcsolatod.
Nagyon fiatalok vagytok ehhez.
Kommunikáljatok, és te meg ne hagyd magad lerázni, egy ilyen kifogással!
33/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!