Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek is sokkal jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek is sokkal jobb a szex gumi nélkül, úgy, mint a pasiknak? Vagy nem érzik a különbséget?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert életemben először kipróbáltam gumi nélkül( csaj vagyok) és sokkal jobb élmény volt,éreztem mindent,meg olyan bensőséges volt..más csajok is így vannak vele vagy csak bemagyarázom magamnak,hogy gumiban olyan műnek hat az egész? Írjatok,kíváncsi vagyok a véleményekre! Köszi!
2008. nov. 20. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
igazad van, gumi nélkül teljesen más, sokkal jobb.
2008. nov. 20. 22:10
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
ha nem is mű, de mindenképpen jobb:)
2008. nov. 20. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Én nem érzem a különbséget, de nekem gumival jobb mert nagyobb biztoságban érzem magam.
2008. nov. 20. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Egyaltalan nem szeretem gumival, kiraz tole a hideg!
2008. nov. 20. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sokkal jobb gumi nélkül. Nem csak fizikailag érezehtő a különbség, de lelkileg is sokkal jobb érzés nélküle...
2008. nov. 20. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
Én nem érzek jelentős különbséget, ultravékonyat szoktunk használni, és sokkal jobb, hogy nem kell parázni. Max. az aktus elején érzed egy kicsit, de utána nem, és az orgazmus intenzitása szempontjából mindegy. Akkor lehet problémás a koton, ha elhúzódik, nagyon sokáig tart az aktus, mert kellemetlenül dörzsölheti a hüvely falát. Szerintem, hogy "rosszabb gumival", (egyik haverom "munkaruhának" hívja - nem aranyos?) legfőképpen belemagyarázás, nem csak nők, férfiak részéről is. Én nem szedhetek tablettát, és minden pasim simán megszokta a kotont.
2008. nov. 21. 01:17
 7/10 anonim ***** válasza:
98%

Helyesbítenék, nem belemagyarázás, de tény, hogy mindenképp inkább lelki élmény, illetve a tudat más. Sokkal-sokkal jobb (bár már nem is emlékszem rá, milyen gumival :))

De hozzáteszem, nyilván a lelki aspektusnak is csak szerelem/kapcsolat esetén van létfogosultsága.

2008. nov. 21. 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én gumiban nem éreztem túl sokat, pedig a vékonyabbik fajtát használtuk! Most szedem a tabit és 1000x jobb minden!!! Annyira más érzés, hogy végre nincs "köztetek" semmi!
2008. nov. 21. 15:45
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
fizikailag számomra ugyanaz..lelkileg tényleg jobb érzés hogy nincs közettek az óvszer,de azzal sincs bajom ha azt kell hazsnálnunk
2008. dec. 3. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Helloo!!

Nekem is jobbb, sokkal... sőt nem olyan régen kiderült, hogy nem bírom a gumit, égett tőle a hüvelyem. rossz volt. a mostani barátommal próbáltuk a gumi nélküli változatot, vagyis a barátom, így próbálta nállam, mert ő soha életében nem használt gumit... és sokkal jobbbb......!!!!! :D:D

2008. dec. 19. 18:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!