Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha egy fiú szereti az anális önkielégítést? Gáz? Meleg? Bi? Hetero csak bejön neki?
Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 20:49
1/10 yuda válasza:
vagy az egyik,vagy halmozottan a többi is. egyszóval :gáz.
2/10 anonim válasza:
Vagy csak azon kivételezett pasik egyike, akik képesek a prosztata izgatásával elélvezni. Ez miért lenne beteges vagy gáz? Ugyanmár.. attól még valaki nem lesz se b uzi, se bi.
3/10 anonim válasza:
önkielégítést írtál..ugyh sztem ez nem jelent semmit...hát fiúval vagy lánnyal sexelnél?:Damugy a fiúk prosztatája elég érzékeny dolog ugy tudom , és hát mindenki másra gerjed ugyh sztem nem vagy gáz(bár én nem örülnék ha abarátom arra kérne hogy nyulkáljak a seggében:))
4/10 anonim válasza:
Szerintem ritka eset,de ha a lanyokat szereti egyebkent akkor nincs baj.
5/10 anonim válasza:
Nem gáz, és ettől nem lesz meleg, csak ha a fiukat szereti.
6/10 anonim válasza:
Nem gáz. Plusz egy örömforrás, örülj neki :)
7/10 anonim válasza:
"Amíg nem f*sz van a seggedben addig nem vagy meleg!" Bam Margera
8/10 anonim válasza:
Ettől senki sem lesz meleg, csak rájött h jó érzés, ami jo azt pedig csinálod, ettöl nem leszel meleg.
9/10 anonim válasza:
Azt minden pasi élvezi, az idegvégződések miatt.
10/10 anonim válasza:
Nem gáz.. végülis magadnak csinálod, és állítólag ez is jó tud lenni ... mondjuk már énis próbáltam, nekem kicsitsemm jött be, de ha neked igen, hát egészségedre :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!