Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszik az emberek, hogy egy férfinak magömlés nélkül is lehet orgazmusa (de úgy, hogy tudatosan szétválasztja a kettőt), és ezáltal multiorgazmust érhet el?
Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 20:42
2/10 anonim válasza:
Ilyen nincs, a kettőt már hogy lehetne szétválasztani? Az orgazmus pont ezért orgazmus.
3/10 anonim válasza:
Én már hallottam erről..elvileg jogával el lehet érni..
Igazából nem tartom lehetetlennek, hisz a fiatal fiúk is el tudnak élvezni mielött lenne magömlésük...
4/10 anonim válasza:
lehet,h van ilyen...de ha a párom aztmondaná,h na ez ilyen volt,akkor igencsak kétségbevonnám...
5/10 anonim válasza:
Te ne hidd el, met a fiúd nem tudja ezt produkálni.
Kínában viszont nagy divat. Külön tudománya van.
6/10 A kérdező kommentje:
Már hogyne tudná? Csak meg kell tanulnia. Ő is ugyanolyan ember, mint a kínaiak.
2008. nov. 21. 15:39
7/10 anonim válasza:
Hogyne, meg tudná tanulni.
Csakhogy a kínaiak nem mulatságból csinálják - kapcsolatban van a vallásukkal és egész életszemléletükkel.
Úgy vannak vele, hogy bizonyos korban bizonyos számú magömlés megengedett - a többi együttlétnél más módszer kell.
8/10 A kérdező kommentje:
Utána érdeklődtem, és egyáltalán nem nagy divat Kínában se. 10000-ből talán 1 férfi tudja, hogy ez lehetséges.
2008. dec. 2. 19:42
10/10 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, az orgazmus és az ejakuláció ugyanis két külön dolog: az előbbi az agyban keletkezik, utóbbi pedig egy testi reakció. Gyakorlás kérdése.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!