Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt eddig számotokra a legjobb szexuális segédeszköz? Többi lent!
Figyelt kérdés
Arra lennék csak kíváncsi, hogy eddig mit találtatok számotokra a legdurvább / legextrémebb segédeszköznek, ami eddig ki-be járt bennetek. És hány évesen fordult meg először bennetek ennek a gondolata? Pl.: 16 évesen furuly, fésű, stb.2020. febr. 23. 18:26
42/47 anonim válasza:
Na és akkor most megkerdezem, mivel minden sz.rt felnyomtok, nem kaptatok még fertozest, folyást? El nem tudnam képzelni pl. banánal, uborkaval, üveggel... Osszefogdossak 100-an, meg még a vastagsaguk miatt sem, 35 éves létemre elég szűk vagyok. Még mielőtt, én is probaltam szovegkiemelot, fogkefe nyelet, ujjamat, es van g pontos vibrátorom. De amit felnyomok, megmosom, fertotlenítem előtte.
44/47 anonim válasza:
Lecsókolbász, meg még egy pár dolog a hűtőből. Másnap finom paprikás krumpli lett belőle.
46/47 csakénvagyokaznyugi válasza:
Fésű nyele kb 14 évesen
Banán 17 évesen
47/47 csakénvagyokaznyugi válasza:
42es válaszoló:
én a banánra húztam gumit, nem csak úgy magában ültem bele.
a többi tárgyat pedig csak fertőtlenítettem, elmostam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!