Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem jó a szex! Szinte nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jó a szex! Szinte nem érzek semmit! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 vagyok, 3 hónapja vesztettem el a szüzességem, az akkori pasimmal de vele csak egyszer volt... most töb bmint egy hónapja összejöttem egy másikkal, és már 2-szer lefeküdtünk, amikor először volt (második alkalom ugye) nehezen ment be, és fájt is, de ez amásodik alkalom vele, sem volt az igazi.... szinte nemérzek semmit csak ha beljebb megy fájdalmat!! ez normális? változni fog?? mert már tök rossz:( előre isköszi a válaszokat!! de azt hozzáteszem h az első jobbvolt mint az összes többi:(:)
2008. nov. 20. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
elvileg majd jobb lesz, ha nem akkor fatökű a pasid
2008. nov. 20. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

2 együttlét után mit akarsz? Ez nem gyorsasági verseny... ezek alapján akkor a kis barátod is gyorstüzelő/nem foglalkozik veled/önző/fogalma sincs, hogy mit tegyen.

Beszélgessetek, fordítsatok több időt az előjátékra, menni fog az...vagy keress egy igazi férfit ;)

2008. nov. 20. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Nálam is igy volt, csak később kezdtem el élvezni, pedig nem volt gyorstüzelő, de én már azt vártam, hogy legyen már vége, mert fájt. majd idővel elkezded élvezni, csak nyugi
2008. nov. 20. 16:12
 4/7 anonim válasza:
itt semmi koze az idonek a fajdalomhoz. nem vagy felizgulva. ennyi az egesz. nyalakodjatok jo sokat, s akkor kifogsz rendesen tagulni. amugy az orgazmusra meg szerintem varni kell, mert ahhoz altalaban elekell teljen egy bizonyos ido meg a szervezet felfogja es reagalni tud egy masik ember erintesere. ezt tudomanyos konyvek is irjak. de ha kellokeppen elokeszultok es nem hamarkodjatok el a behatolast, akkor rendkivul kellemes elmenyben lesz reszed.
2008. nov. 20. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a fiúk gyakran nem tudják mi a különbség a megdugni egy nőt és kielégíteni egy nőt között. Keress olyan fiút aki érti a különbséget.
2008. nov. 21. 07:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Így van, idő kell hozzá. Én is így voltam vele fiú léttemre, mert zavarban voltam az első pár alkalomnál. Ez természetes, ne aggódj! Amióta együtt vagyok a mostani barátnőmmel, ő is és én is egyre jobban élvezzük a dolgot és egyre többmindent kipróbálunk. Ehhez persze szükséges az, hogy ellazuljon a pár, ami meg a kölcsönös ismereten alapszik.

B.P.

2008. nov. 21. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
valamit nagyon elkapkod a pasi:S jó, mondjuk még csak egy párszor feküdtetek le, természetes hogy még fáj ilyenkor, de szerintem kérd meg h közben izgassa a csiklódat, és akkor biztos jobb lesz :) kérd meg nyugodtan, ne félj tőle :D
2008. nov. 21. 18:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!