Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van összefüggés aközött, hogy ki szőrteleníti/nem szőrteleníti az intim részét, és aközött, hogy kinek hány évesen kezdett el szőrösödni ott?
Én egyáltalán nem szőrtelenítem magam ott lent (19L).
S most eszembe jutott az, hogy talán azért nem látom a szőrtelenítés értelmét, és azért nem érzem a szükségességét, mert 10 évesen már full szőrös voltam ott lent, s megszoktam. Nem úgy voltam, hogy pl 14 évesen elkezdett nőni rendesen, s azon gondolkodtam, hogy vajon miért sűrűsödik a bozótos. Kis koromban pl sose zavart, s most se zavar.
Ti hogy vagytok ezzel?
Semmi összefüggés nincs.
Én is hamar szőrösödtem, még is gyantázom és hamar el is kezdtem a szőrtelenítést
Szerintem nincs.
Én pl megszoktam, de aztán pár éve összejárok egy pasival és ő csupaszon szereti szóval azóta epilálok és jó így is, kicsit macera meg kényelmetlen,d e a jó szexért megéri:)
(mielőtt jönne a privát had, biszex fiú vagyok!)
Nekem full szőrös és nem zavarna ha a partneremnek is az.
23/F
Kozmetikusok allitottak mindig, hogy ezek a kulonbozo magadnak csinalhato szortelenitesi modok erositik a szort, sajnos ezert halogattam sokaig pl a borotvalast.
Mindenki kamaszkoraban sokkal szorosebb es kesobb magatol gyengebb lesz. A karom pl baromi szoros volt es harminc eves koromra szinte csupasz.
# 4
Nem zavarna.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!