Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek van összefüggés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van összefüggés aközött, hogy ki szőrteleníti/nem szőrteleníti az intim részét, és aközött, hogy kinek hány évesen kezdett el szőrösödni ott?

Figyelt kérdés

Én egyáltalán nem szőrtelenítem magam ott lent (19L).

S most eszembe jutott az, hogy talán azért nem látom a szőrtelenítés értelmét, és azért nem érzem a szükségességét, mert 10 évesen már full szőrös voltam ott lent, s megszoktam. Nem úgy voltam, hogy pl 14 évesen elkezdett nőni rendesen, s azon gondolkodtam, hogy vajon miért sűrűsödik a bozótos. Kis koromban pl sose zavart, s most se zavar.

Ti hogy vagytok ezzel?

#borotválás #szőr #gyanta #cukorgyanta # szőrzet # szőrtelenítés
2020. febr. 15. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi összefüggés nincs.

Én is hamar szőrösödtem, még is gyantázom és hamar el is kezdtem a szőrtelenítést

2020. febr. 15. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nincs.

Én pl megszoktam, de aztán pár éve összejárok egy pasival és ő csupaszon szereti szóval azóta epilálok és jó így is, kicsit macera meg kényelmetlen,d e a jó szexért megéri:)

(mielőtt jönne a privát had, biszex fiú vagyok!)

2020. febr. 15. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem full szőrös és nem zavarna ha a partneremnek is az.

23/F

2020. febr. 15. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Téged zavarna amúgy ha a partnered szőrös lenne?
2020. febr. 15. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs összefüggés
2020. febr. 15. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kozmetikusok allitottak mindig, hogy ezek a kulonbozo magadnak csinalhato szortelenitesi modok erositik a szort, sajnos ezert halogattam sokaig pl a borotvalast.

Mindenki kamaszkoraban sokkal szorosebb es kesobb magatol gyengebb lesz. A karom pl baromi szoros volt es harminc eves koromra szinte csupasz.

2020. febr. 15. 18:48
 7/10 A kérdező kommentje:

# 4

Nem zavarna.

2020. febr. 15. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
fiu vagyok de sose szőrtelenitettem
2020. febr. 15. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez abszolút ízlés dolga, nem hiszem, hogy lehet összefüggést felhozni. Nekem 8-9 éves koromban már egész kis bozótos nőtt oda, de amíg olyan pasim volt, hogy megkövetelte, addig simán leborotváltam teljesen csupaszra, most meg, hogy a férjem rám bízza a kérdést, magam miatt csak fazonozok, bikinivonal meg ilyesmi, de azért hagyok némi szőrt, mert nekem speciel kamaszként sem tetszett teljesen csupaszon. De nem hiszem, hogy ennek köze van ahhoz, hogy olyan fiatalon szőrösödtem már, én ezt elég sokáig szégyelltem (iskolai öltözőben, tanulmányi kiránduláson azért elég hamar kibukott, és a többi lány tök sokszor cikizett miatta), csak akkoriban még nem volt hozzáférésem a borotvához. Pedig akkoriban tuti borotváltam volna, ha tehettem volna.
2020. febr. 15. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy így vagyok vele én is, mint a kérdező. Nagyon korán szőrös lettem és hozzászoktam. Egyáltalán nem zavar. Nálan határozottan van összefüggés úgy érzem. L.
2020. febr. 16. 06:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!