Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Igaz ez az állítás?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Igaz ez az állítás? (lányok is válaszolhatnak ha tudnak)

Figyelt kérdés

Azt hallottam, ha valaki elélvez akkor ha beül a fürdőkádba akkor lebegnek a zacskói, mert kiürült.

Ha nem élvezett el, akkor tele van a zacskó és lent marad a víz alatt, nem "lebeg".

Ezt azért kérdezem, mert kiváncsi vagyok hogy a párom megcsal-e mielőtt hazjön melóból. :-)

2008. nov. 20. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
ez hülyeség:D
2008. nov. 20. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
úristen ha ennyire féltékeny vagy én nem megcsalnálak hanem otthagynálak
2008. nov. 20. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

10 perce ráz a röhögés ezen a dolgon, így elképzelem, hogy hazajön a barátod, és mondod neki, hogy " na szivecském ugrás a kádba, zacsi-légtömeg mérés következik" :D

Abszolúte címeres marhaság, nem is értem az ilyet honnan szeditek.

2008. nov. 20. 16:05
 4/11 anonim válasza:
73%

Anyukám is gyanakszik, hogy apám megcsalja, ezzel a módszerrel még nem tesztelte le :-D

Ne így teszteld le, ha sara van, hagyd ott, ne tesztelgesd, ha nincs, akkor ő hagyjon ott, de sürgősen, mert bedilizik melletted.

2008. nov. 20. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
A herezacskó nem egy lufi ami ha kiürül fonnyadtan lebeg a víz felszínén,vagy a vízben. Amúgy semmi igazság nincsen abban,amit hallottál. Úgyhogy megnyugodhatsz! De egy jó tanács! Ne legyél enyite fanatikusan féltékeny,mert az felemészti és megöli a kapcsolatotokat. Nem lenne egészségesebb dolog ha megbíznátok ,egymásban? És akkor a zacsilebegésen sem kéne paráznod.
2008. nov. 20. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
húzz egy csíkot alkoholos filccel a párod nemiszervére, ha lekopik akkor megcsalt! :D
2008. nov. 20. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
hehehehehehehehehe ^^
2008. nov. 20. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Hát ez tényleg érdekes kérdés!:) Mint gondolom tudod, a sperma az ne ma herezacskóban van, a herezacskóban a herék vannak! Ha ki is ürül a sperma, akkor max az ondó hólyag lesz picit üresebb, de nem sokáig, mert újratermelődik...Teszteld le máshogy a párod! ;)
2008. nov. 20. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
97%

Jááááj az a hatalmas képzelőerőőőő... :D

Ez nagyon jó kérdés volt!!!!!! Fent a zacsi, lent a zacsi, itt a zacsi, hol a zacsi... :D :D :D

2008. nov. 20. 19:05
 10/11 anonim válasza:
79%

Huh..:D Ez aztán fogós kérdés!Szerintem nem igaz,de a párodnak nehogy elmondd,h miért is akarod meló után a fürdőkádba csalogatni...

Más:van egy bizonyos féltékenység mindenkiben,de a kérdésedből ítélve nálad már fanatikus.Ha nem vigyázol,könnyen megölöd vele a kapcsolatot..

(Amúgy még mindig mosolygok a kérdéseden:DSzegény Archimedes..)

2008. nov. 20. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!