Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Igaz ez az állítás? (lányok is válaszolhatnak ha tudnak)
Azt hallottam, ha valaki elélvez akkor ha beül a fürdőkádba akkor lebegnek a zacskói, mert kiürült.
Ha nem élvezett el, akkor tele van a zacskó és lent marad a víz alatt, nem "lebeg".
Ezt azért kérdezem, mert kiváncsi vagyok hogy a párom megcsal-e mielőtt hazjön melóból. :-)
10 perce ráz a röhögés ezen a dolgon, így elképzelem, hogy hazajön a barátod, és mondod neki, hogy " na szivecském ugrás a kádba, zacsi-légtömeg mérés következik" :D
Abszolúte címeres marhaság, nem is értem az ilyet honnan szeditek.
Anyukám is gyanakszik, hogy apám megcsalja, ezzel a módszerrel még nem tesztelte le :-D
Ne így teszteld le, ha sara van, hagyd ott, ne tesztelgesd, ha nincs, akkor ő hagyjon ott, de sürgősen, mert bedilizik melletted.
Jááááj az a hatalmas képzelőerőőőő... :D
Ez nagyon jó kérdés volt!!!!!! Fent a zacsi, lent a zacsi, itt a zacsi, hol a zacsi... :D :D :D
Huh..:D Ez aztán fogós kérdés!Szerintem nem igaz,de a párodnak nehogy elmondd,h miért is akarod meló után a fürdőkádba csalogatni...
Más:van egy bizonyos féltékenység mindenkiben,de a kérdésedből ítélve nálad már fanatikus.Ha nem vigyázol,könnyen megölöd vele a kapcsolatot..
(Amúgy még mindig mosolygok a kérdéseden:DSzegény Archimedes..)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!